Седмичен хороскоп за 22-28 август

29219
Седмичен хороскоп за 22-28 август
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица не оставяйте мечтите си на заден план. Сега е точното време за тяхното реализиране. Във вторник помислете добре преди да споделите ваша тайна. Рано е да разкривате картите си. Ако не можете да отидете на море, то намерете време поне за кратка почивка в планината.

Телец

През тази седмица много от тайните неща ще станат явни. Нямате кой знае какво да губите, но защо да поемате допълнителен риск. Обърнете повече внимание на личния си живот. Имате нужда от разнообразие и освежаване на връзката ви. Не пестете сили и време, за да ги постигнете.

Дневен хороскоп за понеделник на 22 август

Близнаци

През тази седмица ще имате неочаквани служебни постижения. Вашата звезда ще изгрее на небосклона. Много вероятно е да получите повишение. В средата на периода е възможен проблем, свързан с домашния ви любимец. Не отлагайте посещение при ветеринаря.

Рак

През тази седмица ще получите необходимата помощ в лицето на верен приятел. Преживели сте много заедно. Помислете как да му се отблагодарите. Не бавете изпълнението на вашия замисъл. В края на седмицата помислете за кратко пътуване.

Зодиите, които ще се влюбят в ЖИВОТА СИ през 2022

Лъв

През тази седмица ще може да видите света с други очи. Ако е възможно си осигурете пътуване на място, което не сте посещавали. Сега е важно да преживеете нови емоции и да се докоснете до нещо ново и непознато. Имайте повече доверие на партньорите си и не проявявайте ревност.

Дева

През тази седмица може да бъдете обзети от тъга по миналото. Тези чувства няма да ви помогнат с нищо. Радвайте се, че сте имали совите преживявания и ме тъжете за нещо, което не може да се върне. Направете така че да прекарате повече време навън - сред зеленина и чист въздух.

Везни

През тази седмица не закъснявайте с реализирането на идеите ви. Отваря се шанс да бъдете забелязани и оценени високо. Помислете добре преди да се включите в ново начинание. Първо довършете текущите си задачи. През почивните дни отделете повече време за себе си.

Никога не искайте СЪВЕТ от тези ЗОДИИ

Скорпион

През тази седмица не си правете излишни илюзии. Дайте си сметка с какво точно разполагате и преценете добре ресурсите си. Връзката ви може да бъде подложена на изпитание. Намерете в себе си сили да възродите отношенията си. Със сигурност ще се надскочите.

Стрелец

През тази седмица не си позволявайте прекалено съмнения в себе си. Способни сте да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Най-добре е да изпълнявате задачите си сами. Не се подлагайте на строги диети. Пазете здравето си.

Козирог

През тази седмица наблегнете повече на забавленията. Сега е моментът да се видите с всичките си приятели, които са ви липсвали дълго време. Може да направите и общо пътуване заедно. Все пак внимавайте с алкохола. Бъдете отговорни шофьори.

Тези 3 зодии ще имат луд късмет в началото на СЕПТЕМВРИ

Водолей

През тази седмица ще добиете нов опит и умения. Някои от нещата може да ви уплашат, но със сигурност ще се справите и че има с какво да се гордеете. Не допускайте никакво съмнение в способностите ви. Знайте цената на труда ви.

Риби

През тази седмица ви предстоят някои промени. Ще ви е трудно да планирате стъпките си е близко бъдеще, но не губете надежда. Сега е много важно да си представяте положителния развой на нещата. Разнообразявайте деня си с дълги разходки, откривайте нови посоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com