Седмичен хороскоп за 22-28 март

12361
Седмичен хороскоп за 22-28 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ви очакват чудеса, стига да имате вдъхновението да си ги създадете. С повече вяра в собствените ви и усилия, както и дисциплина ще може да се придвижите сериозно напред. В сряда ще трябва успешно да съчетаете задачи от личния и професионалния живот. В четвъртък намерете повече време за себе си. В петък отклонете покана за гостуване. През почивните дни очаквайте промяна в плановете.

Телец

През тази седмица очаквайте промени в професионален план. Ще може да се ориентирате във ситуацията и това ще бъде вашето спасение. Проявата на адаптивност и гъвкавост сега ще е най-важното от качествата ви. В четвъртък рискувате да пропуснете важна среща. В петък не се захващайте с нови дела. През почивните дни насочете енергията си към любовта.

Близнаци

През тази седмица ви очаква усилено общуване. Дори и на вас то може да ви дойде  в повече. Опитайте се да редуцирате ненужните контакти, за да съхраните част от енергията си. В сряда ще изникне спешен семеен въпрос за решаване. В петък бъдете готови за компромиси в личен план. През почивните дни не оставайте у дома. Осигурете си нови впечатления.

Рак

През тази седмица ще се наложи да осмислите много нови аспекти от живота ви. Умората и несигурността може да ви подведат. Ако искате промяна трябва да започнете от себе си.  Оставайки в статуквото рискувате да се върнете назад и да загубите много от постигнатото. Важното е да си дадете ясна сметка за нещата, които трябва да надградите и да се втурнете смело в начинанието. В личен план бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Рискувате да го нараните и тази рана да не може да зарасне дълго време. През почивните дни предложете на партньора си интересно занимание.

Лъв

През тази седмица ще може да се насладите на повишено внимание от страна на важни хора. Важното е да не се главозамайвате от това внимание. Заложете на положителните страни от характера ви и да наблегнете именно на тях. Имайте предвид, че през периода успех ще имат само искрените ви намерения. В личен план ще имате някои спорни моменти в средата на седмицата. Към петък напрежението може да ескалира. Почивните дни посветете на анализ на това, към което се стремите, как да постигнете и дали действително ви е нужно.

Дева

През тази седмица бурята от скорошните ви проблеми ще отшуми и ще ви обхване работен ентусиазъм. Не пропускайте възможностите да се поучите от колеги и на свой ред да споделите с тях своя опит. Във вторник не са изключени нови предложения за работа или участие в крупен проект. В сряда вечерта неочаквани новини заплашват да нарушат вашите планове. В сряда са възможни семейни конфликти. В петък очаквайте висока оценка за работата си. През почивните дни се обадете на ваши приятели, които не сте чували отдавна. 

Везни

Новата седмица ще бъде успешна и радостна за представителите на вашия знак. Очаквайте сбъдването и реализирането на ваши стари мечти и планове. Това е моментът да продължите напред в кариерата и в личния си живот. Ако искате да промените нещо - просто го направете и действайте смело. В края на седмицата в личния живот се очакват особено приятни събития. Няма да се съмнявате, че сте обичани, че сте необходими. Очаквайте предложение за брак.

Скорпион

Новата седмица може да бъде емоционално стресираща за вас. Важното е, че няма да сте сами - приятелите и семейството ви ще ви подкрепят във всеки един момент. Във вторник не трябва да се поддавате на песимистично настроение, да прогонвате мрачни мисли. Още в средата на седмицата ще видите, че всичко се променя към по-добро. Бъдете активни през почивните дни и не крийте емоциите си, особено от най-близките си хора. Споделена мъка - половин мъка.

Стрелец

През тази седмица бъдете предпазливи към нови неща. Сега време, в което внимателно да подбирате думите и да преценявате къде трябва да действате и къде да оставите нещата без вашата намеса. В средата на седмицата очаквайте семейна подкрепа по важен въпрос. В четвъртък и петък очаквайте извънредна доза работа. През почивните дни се отдайте на разнообразни дейност, за да не ви мъчи скуката и рутината.

Козирог

През тази седмица ви очаква истински възход. Това се отнася, както до личната, така и до професионалната сфера. Някои представители на знака може да очакват обяснение в любов или предложение за брак. В сряда ще имате важна среща. Опитайте се да договорите важни условия за себе си. В петък помислете за това как да изненадате половинката си. В събота и неделя не се скъпете на мили жестове и добри думи към любимите ви хора.

Водолей

През тази седмица ще имате планина от задачи. Всичко, което пожелаете ще се сбъдне, но с цената на неимоверни усилия от ваша страна. Във вторник може да очаквате първите резултати от усилията си. В сряда Съдбата ще ви даде знак да не загърбвате личните си отношения. В петък бъдете по-смели в желанията си. Опитайте се да проявите повече настойчивост в преследването на ваша мечта. През почивните дни оставете на близките си избора за прекарването на времето. 

Риби

Седмица ще бъде наситена със събития и много нови неща и хора, които ще навлязат в живота ви. Бъдете активни и уверени в себе си. В сряда ще имате възможността да се включите в интересно събитие. От него може да получите допълнителен доход. Очаква ви много общуване и срещи с различни хора. Сега е моментът да представите най-добрата страна от себе си. Бъдете отворени към новото, добронамерени и търсещи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com