Седмичен хороскоп за 5-11 септември

19666
Седмичен хороскоп за 5-11 септември
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица заложете на общуването - именно то ще ви спечели най-много дивиденти и ще ви доведе до желаните цели. Сега можете да бъдете несравним събеседник – внимателен и доброжелателен, можете да разкажете много интересни неща, които ще привлекат хората към вас. На този фон не проявявайте излишна принципност, за да не развалите настроението си и това на околните. По-добре е да се съсредоточите върху малки планове, за големите изчакайте друго време. 

Телец

През тази седмица е препоръчително да не се впускате в душевни размисли, за да не останете разочаровани от резултата. Вярвай в себе си. Ако не вие, тогава кой? В средата на седмица ще имате нужда от такива качества, като съсредоточеност, дисциплина и решителност. В четвъртък е по-добре да не започвате важни разговори. Неформалните срещи в събота ще разкрият нови възможности пред вас.

Близнаци

През тази седмица се съсредоточете върху нова интересна идея или проект. По този начин съвсем скоро ще можете да се наслаждавате на грандиозен успех. Вашите съвети и препоръки, които ще дадете на колеги и началници, ще бъдат взети под внимание. В момента е по-добре да изчакате малко с оригинални методи, струва си да използвате доказани технологии. Почивката в приятна обстановка ще ви позволи да намерите спокойствие през уикенда.

Тези 3 зодии ги очакват неуспехи през септември 2022

Рак

През тази седмица не приемайте нещата прекалено сериозно. Всичко, което ви притеснява скоро ще отмине и ще забравите за него, колкото и невероятно да звучи. Помислете за плановете ви за близкото бъдеще. В работата всичко ще бъде наред, дори е възможно повишение или бонус. В края на седмицата не забравяйте, че разнообразието не вреди в личния живот. Рутината е враг на романтиката. Най-благоприятният ден за вас ще бъде петък.

Лъв

През тази седмица нещата в работата ще вървят добре. Вашите приятели и партньори ще споделят вашите радости и грешки. Обърнете внимание на децата, подгответе ги добре за предстоящата учебна година. През почивните дни посещението на клубове, изложби и кино ще ви развесели и ще се помни дълго време. Не отказвайте и покана за парти.

Дева 

Тази седмица е време да забравите за отминалото лято и да се отдадете на работен ритъм. Не че късметът се е отвърнал от вас, просто сега неговото благоразположение ще трябва да се постигнат с труд. Във вторник не правете прибързани заключения, особено на базата на слухове. През този ден е възможно да бъдете въвлечени в служебен конфликт. В събота ще трябва да се занимавате с битови въпроси или ремонтни работи по апартамента.

7 смъртни гряха по зодии – вижте своята слабост

Везни

През тази седмица може да имате нужда от помощта на роднини. Не се колебайте да си я поискате, особено ако вече сте се отзовавали на техни нужди. Сряда е благоприятен ден за решаване на неотложни въпроси и пренебрегвани проблеми. Вслушайте се в гласа на интуицията и ще разберете как да действате в дадена ситуация. В края на седмицата не забравяйте за приятелите, особено тези, с които отдавна не сте се чували и виждали. 

Скорпион

През тази седмица ще усетите повишено желание за почивка и развлечения. Организирайте си среща или романтично бягство от градската суета и скука. В средата на седмицата, преодолявайки натиска на обстоятелствата, ще постигнете промяна и успех на няколко фронта едновременно. През почивните дни излизането с приятели ще ви бъде от полза както емоционално, така и финансово.

Стрелец

В началото на седмицата няма да ви е лесно да се настроите на работна вълна, но и това е необходимо. Петък ще бъде един от най-прекрасните дни от седмицата. Той ще бъде изпълнен с много приятни изненади, сбъдване на съкровени желания и забравени мечти. Споделете радостта си с близките ви, за да бъде щастието ви пълно.

Козирог

През първата половина на седмицата може да бъдете склонни към необмислени действия. Опитайте се да избегнете риска, той няма да оправдае разпиляването на ресурсите ви. Средата на седмицата обещава промени. В личния живот всички решения трябва да се вземат самостоятелно. В петък ще получите изгодно бизнес предложение, което не бива да пропускате. В неделя организирайте малка почивка за себе си, в този ден можете да се забавлявате от сърце.

7 зодии с най-недостъпните жени

Водолей

През тази седмица е препоръчително е да не се пренапрягате, а да оставите събитията да се развиват от само себе си. Във вторник е по-добре да не сте откровени с никого. В четвъртък служебните пътувания ще са успешни. През този ден наистина е възможно да реализирате ваши важни планове - не пропускайте това златно време. Втората половина на седмицата ще бъде по-продуктивна. В неделя са възможни разногласия с вашите близки. Не допускайте конфликти.

Риби

Седмицата ще донесе запознанства с интересни хора. Натрупала се много работа, а вие, както винаги, сте незаменими, така че ще трябва да почакате малко с останалото. Бъдете внимателни към семейните проблеми, в противен случай не можете да избегнете кавги. Дръжте всичко под контрол, тогава ситуацията ще се разреши във ваша полза. Каквото и да става бъдете доброжелателни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com