Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 8-14 май

07 май 2017, 20:31 часа

Овен

През тази седмица не търсете вдъхновение за нови дела. Сега не е моментът за тях. Имате сума ти неща за довършване и докато не освободите хоризонта за тях няма как да продължите напред или пък все нещо ще ви спъва. В почивния понеделник не се излежавайте до късно, но станете рано и довършете всичко, което трябва в дома ви. Това ще е необходимото ви чисто поле, за да може да се прехвърлите в служебната сфера. Идеята ви да си носите домашна храна в офиса е крайно време да бъде реализирана. Така ще постигнете две неща – ще спестите пари и ще имате повече контрол върху продуктите, които приемате. В личен план нещата са в застой и така трябва да бъде. Резките движения сега са противопоказни и може да доведат само и единствено до наранявания. От това няма сметка никой, нито вие, нито партньора ви.

Телец

Умението да се поставяте на мястото на другия е безценно. Да то изисква откъсване и усилие, но всички тези действия със сигурност ще имат полза и за вас, макар и не веднага. Опитайте се да бъдете далновидни. В живота балансът е единственото сигурно нещо. Бъдете сигурни, че ако дадете – ще ви се даде. В сряда бъдете внимателни във връзка със здравето си. Ако навън е студено се облечете според температурите, а не според желанието ви. В четвъртък някой може да подложи на изпитание нервите ви – не му правете услуга като се държите колебливо. От петък започва период на спокойствие, в който ще имате възможността да се наслаждавате на постигнатото през последните седмици. Не забравяйте да отдадете заслуженото на хората, които са били до вас и не са ви оставили да се чувствате самотни.

Близнаци

Променливостта не е толкова лошо качество. Това понякога помага да видим нещата от всичките им страни, а събитията винаги имат своя положителен и отрицателен аспект. Освен това не позволявайте да бъдете критикувани за вашата многоликост. Твърде възможно е просто да ви завиждат. По важните въпроси в личен план, обаче от вас ще се изисква твърда и ясна позиция. Пригответе се за словесен двубой с вашия партньор във вторник. Ако е възможно отменете разговора за сряда, но не на всяка цена. Отговор на важен служебен въпрос, очаквайте в четвъртък. Твърде вероятно е нещата да се развият по ваш вкус. В петък не пренебрегвайте молбата на ваш приятел за помощ. От вашите действия ще зависи бъдещето на връзката ви. Почивните дни бъдете по-щедри откъм внимание към роднините си, особено ако не прекарвате достатъчно време с тях напоследък.

Рак

Седмицата ще ви постави през изпитанието да надскочите себе си. Това важи както в личен, така и в професионален аспект, тъй като често нещата при вас са свързани. Сега имате шанса да се разделите с тежко бреме, което ако не ви е дърпало назад, със сигурност е забавяло развитието ви. Време е да помислите за себе си и да се поставите на първо място – вас и вашите нужди. Това е добър период и за по-интензивна грижа за здравето ви. Обърнете се към специалист, който да изготви план за вашата подготовка. Не се претоварвайте особено ако за първи път ще спортувате интензивно. В семейството децата ще имат нужда от повече разбиране и качествено време. Опитвайте се да не ги прекъсвате, когато разговарят с вас и да не им налагате своите разбирания. Често резултатът от подобно поведение е отрицателен.

Лъв

Тази седмица не трябва да се отклонявате от поставените ви цели. Почивният понеделник може да ви разконцентрира, но не позволявайте да ви извади от форма. Още във вторник ще ви се струпат изключително важни задачи, отговорността за които ще е изцяло ваша. При планирането на следващите стъпки е добре да помислите за разпределение на дейностите, за да не се струпва всичко върху вас. Сряда и четвъртък са добри дни за планиране и рутинна дейност. Ако искате да обсъдите важен въпрос с половинката ви използвайте за това петък-вечер, по възможност в романтична обстановка или такава, каквато е по вкуса на вашия партньор. Общо взето всички средства са позволени, но без да преминавате в манипулация. През почивните дни мнозина от вас ще разберат, че тяхна дългочакана мечта се е сбъднала. Не бързайте да разказвате на целия свят – щастието обича тишината.

Дева

Предстоящата седмица ви очакват много хубави мигове. Настройте се позитивно и приемайте случващото се с усмивка, защото то ще се окаже едно добро начало в посока на вашето себепознание и лично щастие. Градете смело и се вглеждайте повече в реакциите си, за да се разбирате в по-голяма пълнота и да можете да се осъществявате по-пълноценно. От страна на партньора ви може да очаквате пълна подкрепа. Няма да е нужно дори да го молите за повече внимание, тъй като той или тя сами ще усетят как да действат в ситуацията. В средата на периода може да очаквате новини от ваши далечни роднини, които може да доведат до промяна. Не се вглеждайте в рисковете, а развийте позивите, които може да се извлекат от ситуацията.

Везни

Тази седмица не подминавайте нито една добра идея, която ви хрумне. Колкото и налудничава да ви се струва, поне ѝ отдайте заслуженото като я запишете на сигурно място. Със сигурност и на нея ще ѝ дойде времето за изпълнение. В личен план не бъдете прекалено подозрителни към интимния ви партньор. Той наистина прави всичко възможно, за да ви угоди. Естествено не може да бъде толкова съвършен, колкото сте вие, но доза снизходителност няма да навреди. Това, което е сигурно е, че не бива да правите компромиси със здравето си. При най-малкия проблем реагирайте и се обърнете за помощ към специалист.

Скорпион

Настъпващата седмица ще ви се наложи да се нагодите към рутината. По-лесно ще ви бъде ако приемете, че промяната е във ваши ръце и да поставите началото на нещо ново и хубаво, което ще донесе пъстър привкус на живота ви. Помислете добре за постигнатото до момента и си направете равносметка доколко сте готови да допуснете новото. Във финансов аспект не очаквайте големи промени, затова затегнете малко колана и оставете забавленията извън дома за друг период. Любовта ще ви носи различни усещания и емоционалното ви състояние ще ви предразполага към размишления. Мислете повече, преди да действате. Не давайте празни надежди и обещания. Някой със сигурност ще очаква изпълнението им.

Стрелец

Очаква ви слънчева седмица, която ще се превърне в дни на равносметка и размисъл за всичко, което сте направили и до какво е довело това. Добре обмислете последиците от своите действия и научете уроците, които излизат на преден план. Не реагирайте остро и провокативно на хората около себе си особено ако разговорите се провеждат във вторник и сряда. В четвъртък поемете си дъх и оставете тези около вас да направят същото. Имате нужда от време насаме със себе си. Дайте си това време и осмислете изминалия период, защото от научените сега уроци зависят бъдещите ви планове.

Козирог

Първият ден от новата седмица може да ви изненада сериозно. Точно, когато си мислите, че всичко се е наредило ще разберете, че Съдбата е имала други планове. Те със сигурност крият повече ползи за вас, само остава да ги видите. Във вторник не изостряйте ситуацията в ненужни спорове. Това само може да ви забави по пътя към личното щастие. Самите вие ще сте на същото мнение, като партньора ви само след броени дни. Четвъртък и петък може да се опитате да ползвате непланирана отпуска. Просто няма да ви свърта в града, особено ако сте останали у дома през отминалите празници. Почивните дни е добре да се заемете с домашните задачи, защото няма кой друг освен вас да се справи толкова добре.

Водолей

За представителите на знака Водолей новата седмица ще бъде емоционална и наситена с хубави преживявания. Не приемайте искреността на хората половинчато и с недоверие. Радвайте се на това, без да премисляте постоянно и да подлагате на анализи изразяването на хорските чувства. Просто ги приемете и се зарадвайте от сърце. Във финансово отношение звездите не говорят за проблеми, всичко ще е такова, каквото сте свикнали да е. Ще чуете добра вест за ваш приятел или за обичан близък човек. Това ще стопли сърцето ви и ще направи седмицата ви незабравима. Ще се сбъдне желание, което дълго сте таили в сърцето си - просто му се зарадвайте и се оставете на вълната.

Риби

Настъпващата седмица ще ви накара да се почувствате благодарни за всичко, което имате в живота си. Ще оцените всяка малка подробност, която винаги ви кара да се чувствате добре, но до момента просто не сте го осъзнавали. Любовта ще е вашата двигателна сила, ще разберете нещо ново и хубаво, което ще насочи мислите ви към това, което вече имате, а не към това, което смятате, че ви липсва. Има възможност за нови финансови постъпления, но реализирането им зависи само от вас. По-настъпателни в това отношение бъдете в дните сряда и четвъртък. Първия използвайте своя дар-слово, за да убедите когото трябва в качествата си, а втория – действайте. Признанието ви ще е напълно заслужено, така че не се колебайте дори за миг. Дерзайте!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес