Седмичен хороскоп за 9-15 януари

38338
Седмичен хороскоп за 9-15 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първите дни на новата седмица ще ви дадат доста широко поле за действие. Ще може да насочите събитията в личния ви живот в желаната от вас посока. Дните понеделник и вторник са подходящи за осъществяването на ваши желания и фантазии. След това избягвайте изясняването на отношенията и проявата на ревност към половинката ви. В сряда може да ви застигне последица от ваша постъпка, в която не сте спазили правилата. Петък може да ви затрупа с работа, поради недовършени задачи, които ще изискват спешно приключване. Това може да наложи да работите и през почивните дни. Хубавото е, че никой от семейството няма да ви се сърди, че не му обръщате достатъчно внимание.

Телец

Седмицата започва трудно в емоционален план, което може да се отрази на качеството на общуване с околните. Възможно е да изникне и финансов проблем, но ще се справите бързо с разрешаването му. Сряда ще ви подари чувство за оптимизъм, което е добре да използвате за подобряването на отношенията ви с определени хора. Цялата седмица ще премине под въздействието на фантазиите ви, затова мобилизирайте цялата си дисциплина, за да не пропуснете нещо важно в работата ви. Уверете се, че приемате нещата такива, каквито са. В неделя окончателно ще „слезете на земята“, което може да бъде придружено с леко раздразнение. Най-добре прекарайте деня сами у дома.

Близнаци

Задачата ви през тази седмица ще бъде да усъвършенствате себе си. Има някои черти от характера ви, които се нуждаят от подобрение. Не приемайте това като критика, а шанс за постигане на целите, които сте си набелязали. Не допускайте повтарянето на стари ходове, особено ако ситуацията не се е развила добре. Промяната в самите вас ще ви покаже верния път и ще ви даде желаното. Запасете се с търпение и следвайте здравословен режим, за да може да ви стигнат силите. Единственият ден, който трябва да се въздържате от взимането на решения и крайни стъпки е 10 януари. По-нататък хладнокръвието ви ще ви предпази от грешки. Почивните дни се затворете у дома и отложете срещите. Те ще ви натоварят прекалено , а вие ще имате нужда от сериозна почивка.

Рак

Въпреки снега и студа седмицата ще ви донесе топли преживявания. Очакват ви запознанства с хора, с които сте от „една порода“. Още първият ден на седмицата може да получите изкушаващо предложение за смяна на дейността. Възможността за промяна ще е сериозна и обещаваща, така че не му мислете много. Звездите ви предупреждават да не се подавате на сладки приказки, а да анализирате внимателно действията на хората около вас, от които по някакъв начин сте зависими. Не си затваряйте очите за постъпки, които са ви наранили. В петък ще е добре да направите всичко възможно, за да овладеете нервите си и да не дадете воля на раздразнението си.

Лъв

Седмицата ще ви донесе разнообразни и наситени емоции и събития. Областта, в която ще е добре да се въздържите от действия е домът. Не изяснявайте отношенията си с половинката точно сега. Резултатът няма да е положителен и може да доведе до възникването на сериозни разногласия. Периодът не е добър и за решаването на юридически спорове. Във финансово положение също следва да бъдете внимателни. Възможно е възникването на ваши странни егоистични желания, които ще е най-добре да потиснете, освен ако не се стремите към известно време на изолация от близките и приятелите си. Сферата, в която ще се справяте най-добре през този период е планирането. Може смело да чертаете плановете си. Мечтайте със замах и си позволете да си представите най-смелите блянове.

Дева

През тази седмица от вас ще се изисква максимална мобилизация на работното място. Може да ви се струва, че колкото и усилия да влагате нещата не се получават по желания начин. Резултати ще има, но те няма да се видят веднага. Нека това не ви отчайва. Нужно ви е повече търпение. В четвъртък се въздържайте от емоционални реакции или взимането на решения. В петък ще получите интересно предложение. Колко по-изкушаващо е то, толкова по-внимателно трябва да подходите към него. Не се подлъгвайте по нереално добрите условия, които ви се предлагат. Опитайте се да забавите отговора максимално. Вероятно още в събота ще получите информация, която ще ви помогне да прецените добре ситуацията и да вземете правилното решение.

Везни

През тази седмица късметът ще е на ваша страна, но това не означава, че вие не трябва да ѝ помогнете малко. Най-важното правило, което трябва да спазвате сега е да се опитате да гледате на ситуацията реално. Изпълнени сте с много желания, но не забравяйте, че не е възможно всички те да се изпълнят по най-бързия начин. В средата на седмицата ще получите информация, която ще представи ваш близък човек в нова, за вас светлина. Това събитие ще ви даде много отговори, така че не наблягайте на идеята за отмъщение, ако сте се почувствали излъгани. В петък вземете инициативата в свои ръце, за да не се сърдите на други, че нещата не са се получили така, както сте искали. През почивните дни не пренебрегвайте половинката си заради работата ви.

Скорпион

Съвсем малко усилия ще са ви необходими, за да може връзката ви да бъде красива и хармонична. Има голям шанс това, което искате да получите ще се случи точно по начина, по който сте си мечтали.. В отношенията с любимия ви човек не бива да си позволявате волности или поне не прекалени. Ако искате да продължите нататък ще се наложи да зачитате правото му на мнение и свобода на личността. Ревността никога не води до нищо добро. В средата на седмицата обърнете внимание на здравето си. Не забравяйте, че организмът не е с неизчерпаеми ресурси. Периодът е подходящ за по-смели промени във външния вид. Дори да съжалите  - косата расте!

Стрелец

Седмицата ще ви предложи разнообразие от случки, като положителните сред тях ще преобладават. В личен план вероятно ще преживеете някои разочарования, свързани с работата ви. Ще се наложи да почакате още за очакваното повишение. За сметка на това в любовта ще сте истински щастливци. Така е - не може да имаме всичко. В средата на седмицата ще преживеете промяна, свързана със семейството на родители ви. Вашето активно участие и помощ ще са от съществено значение. Може да бъдете изкушени от варианта да се отпуснете и да се самосъжалявате. Не е нужно да се обяснява, че това няма да доведе до нищо добро.

Козирог

3-те зодии с нова връзка този месец

Април е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 3-те зодии, ко...

Тази седмица се пригответе за път. Понеделник и вторник ще са най-подходящите дни за командировка. Не правете компромиси относно условията за договаряне. Може би ще е трудно, но в крайна сметка ще постигнете желаните договорености. В отношенията ви с половинката, обаче, ще ви е нужна повече дипломатичност. Сега е необходимо да направите някои компромиси, при това от сърце и душа. Самостоятелните представители на знака може да преживеят бурна сексуална авантюра. Напомняме за предпазните средства. Какво ще се случи по-нататък е рано да се каже, но нищо не пречи да си помечтаете.

Водолей

Водолеите ще са изпълнени с жажда за любов и романтика. Само малко е нужно, за да ги имате точно по начина, по който желаете. Ако сте в нова връзка, обаче, рискувате така да заплените човека, че ако нямате по-сериозни намерения, ще ви е трудно да го откъснете от себе си.В работата също ви очаква покоряване на върхове. Пригответе се за това да работите и през почивните дни, а вечер – почти задължително. Усилията ще си заслужават и съвсем скоро ще имате възможността да си осигурите онзи начин на живот, за който винаги сте си мечтали.

Риби

През тази седмица ще ви е трудно да се съсредоточите върху една определена дейност. Промените в осъзнаването на статуквото ви не ви дават мира. Ако се замислите нещата не са толкова черни, колкото изглеждат. В търсене на изхода ще усетите, че сте изненадващо спокойни. Това е знак, че трябва да престанете да се лутате и да оставите нещата просто да се случват. Сега правете каквото трябва, а каквото има да става – ще стане. Погрижете се за здравето си и направете сериозно усилие за това да се разделите с ваш вреден навик.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...