Седмичен любовен хороскоп 10.04 – 16.04

12547
Седмичен любовен хороскоп 10.04 – 16.04
Снимка: iStock/Guliver

Този първи работен ден идва с дъх на почивка. Позитивното настроение завладява и амбицира всички в очакване на почивните дни. Перфектно време за любимия и изненадващи обрати във връзката ви. Ето какво предстои в любовните ви отношения през тази седмица.

 

Овен

Идва време за дългоочакваното запознанство на любимите хора в живота ви. Успокойте половинката си и най-накрая я представете пред роднини и приятели. Няма да повярвате колко ще си допаднат. Празниците ви карат да се замислите за следващата стъпка в отношенията ви.

 

Телец

Почивните дни се превръщат в едни голям подарък за вас и половинката ви. Възползвайте се максимално от свободното време заедно и планирайте бъдещето си. Крайно време е да се съгласите на съвместното съжителство и да направите половинката си най-щастливия човек на света.

 

Близнаци

Празничните дни в родния ви дом ще ви поднесат голяма изненада. Очаква ви ненадейна среща със стара тръпка от детството, която отново ще завладее вниманието ви. Не се замисляйте и се отдайте напълно на инстинктите си. Ще останете изненадани от влиянието на изминалите години върху детската ви любов.

 

Рак

Готови сте за сериозни отношения и нямате търпение да го споделите с половинката си. Изберете един специален ден от празничните, в който да разкриете чувствата си. Не се притеснявайте от отхвърляне, човекът до вас споделя вашите трепети.

 

Лъв

Чувствате се в безизходица. Колкото и да искате да запазите добрия тон на взаимоотношенията си, нещата сякаш не се получават. Преценете добре какво искате, направете равносметка, която ще ви даде най-правилния отговор.

 

Дева

Краят на последната ви връзка ви е разтърсил толкова, че дори не искате да погледнете някой от противоположния пол. Не се отчайвайте и бързо се активирайте. Празничните дни ви поднасят изненада, на която трудно ще устоите.

 

Везни

Отдавна имате желание да разнообразите любовните си взаимоотношения, но се притеснявате от мнението на партньора си. Рискувайте и споделете най-съкровените си желания. Ще бъдете изненадани от това, което ще се случи в леглото си.

 

Скорпион

Новата тръпка в живота ви ви се отразява добре. Виждате света през розови очила и смятате, че нищо не може да провали идилията ви. Не бъдете толкова сигурни в това. Не допускайте трети човек във връзката си, който ще се опита да се намеси.

Как мъжете разбират за коя жена искат да се оженят?

Може да сте невероятно секси и страхотна в леглото. Може да правим секс всяка сутрин и вечер. Това обаче не е достатъчно, за да се оже...

 

Стрелец

Не забравяйте, че партньорът ви не е единствено за късните часове. За да докажете намеренията си, трябва да дадете малко повече от себе си. Възползвайте се от почивните дни и организирайте романтична ваканция, която да докаже на половинката ви, че наистина значи нещо за вас.

 

Козирог

Половинката ви се нуждае от вашето внимание. Напоследък го пренебрегвате и приемате за една от вещите в дома си. Покажете му, че наистина обичате да прекарвате времето си с него. Възползвайте се от слънцето и се отдайте на разходки в парка, в които го държите за ръка и се усмихвате.

Защо би скъсал с теб според ЗОДИЯТА му

  Звездите имат отговор и на това. Отказваме се от работа, приятели, мечти, в търсене на нещо ново. Вижте главната причина, порад...

 

Водолей

Чувствате се отекчени и ядосани. Припомнете си как се влюбихте и опитайте отново да съживите страстта. Измислете с какво да изненадате половинката си през празниците, така че нещата отново да потръгнат.

 

Риби

Преливате от щастие и това е осезаемо. Отношенията с половинката ви са перфектни, но забравяте приятелите си, които са разтроени от това. Опитайте да намерите баланса между тях и любовта си. Така нещата определено ще бъдат по лесни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com