Щастие или тъга? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ!

10261
Щастие или тъга? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ!
Снимка: iStock/Guliver

През април ни очакват много събития, които може да не са толкова положителни, но ще можем да извлечем поуката си от всяка ситуация, в която животът ни постави. За някои зодии обаче април ще е пълен с истинско щастие. Ето какво чака всяка от зодиите:

Овен: Овните ще бъдат много щастливи през април, защото ще сбъднат една от големите си мечти, свързана с много специален човек в живота им. Най-накрая ще спечелят сърцето на този, който винаги са искали истински.   

3 ЗОДИИ, които ще намерят ЩАСТИЕТО тази пролет

„Научих се на главното - за да станеш щастлив, трябва да преживееш състояние на ужасно нещастие. „ -Фредерик Бегедер Поня...

Телец: Телците могат да очакват един много богат откъм емоции месец. Ще бъдат заобиколени от много събития, които ще ги направят истински щастливи. Най-голямото щастие ще дойде от това, че ще спечелят голяма сума пари, с които ще оправят живота си напълно.  

Близнаци: За Близнаците април ще бъде изпълнен с повече изпитания, отколкото радости. Ще трябва да се разделят със сегашната си работа и това ще бъде малко трудно за тях. Особено в момент, в който наистина имат нужда от пари. Хубавото е, че бързо ще намерят нещо ново, с което да закърпят семейния бюджет.   

Рак: Раците ще имат леки препятствия през април и то свързани с любовния им живот. Възможно е дори да се стигне до раздяла, но разделите понякога са за добро. Дават ти ново начало и време да откриеш истинската си сродна душа.   

Лъв: Лъвовете могат да очакват едно от най-щастливите събития през живота им точно през април. Ще научат, че ще стават родители! Ще имат малко бебче, което ще направи живота им в пъти по-смислен и пълен от преди.   

Дева: Девите ще имат едно наистина голямо и много щастливо събитие, което ще им се случи през април. Ще се сгодят! Щастливото събитие ще дойде много спонтанно и неочаквано и ще им донесе истинска радост. Най-накрая ще се почувстват на мястото си.

Десет предмета, които ще ви накарат да се усмихнете през 2021 г.

2020 година беше изпълнена с трудности и притеснения, но нека оставим негативната енергия зад нас и приветстваме добрите вибр...

Везни: Везните ще имат много щастливи събития през април, но най-голямото щастие ще дойде с това, че ще научат важна новина за здравето си. Това, че всичко е наред, ще им даде крила и нови сили за нови приключения в живота. И ще разберат, че по-важно от здравето – няма!

Скорпион: Скорпионите ще трябва да се подготвят за по-труден месец април. Ще имат сериозни пререкания с близки роднини, с които може и да не си говорят дълго време след това. Важно е обаче да бъдат искрени и да държат на своето!      

Стрелец: Стрелците ще се радват на голяма изненада от любимия човек. Ще получат много мечтан и голям подарък, който наистина ще ги направи много щастливи. Хубаво е, когато някой мисли за теб и се старае да имаш всичко, нали?

Козирог: Козирозите ще имат по-труден април, защото ще загубят работата си. В трудни времена като тези е очаквано, но все пак е неприятно. Хубавото е, че имат спестявания, които ще им стигнат точно, докато не се появи ново предложение на хоризонта. Прекарайте свободното си време в почивка, а не в тревоги. Всичко ще се нареди.

Водолей: Водолеите ще получат огромна изненада и една сбъдната мечта през април. Всеки човек си има съкровена мечта, която чака да се сбъдне през целия му живот. За щастие – април е месецът за Водолеите, в който сърцата им ще преливат от щастие... и любов!

6 предмета в чантата ви, които носят лош късмет

Дамите знаят, че в дамската им чанта може да се побере абсолютно всичко, но е хубаво да внимават какво носят там, за да носят със себе ...

Риби: Предстои ви нова и вълнуваща връзка през април, която ще преобърне представите ви за любовта. Имате толкова много да преживеете – романтични вечери, щастливи сутрини и страстни нощи. Насладете се на всичко!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com