Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!

16868
Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Лъвът има много качества – но лесно се превръща в мегаломан, изпълнен с гордост и фанатизъм. Винаги трябва да блесне, независимо от цената, която ще плати. Способен е на всичко, за да продължи напред. Той вярва, че е изключителен и светът се върти около него. Търси вниманието на силните на деня, което ласкае безмерната му суета. Смирението не е част от достойнствата му. Доста често поведението му е на разглезено, авторитарно и деспотично дете!

Слабостите на Лъва в любовта

Като любовник Лъвът е суетен диктатор, който превръща любовта в шоу - но поставя себе си в светлината на прожекторите, а използва другия за марионетка. В постоянната си връзка е доминиращ партньор, който не допуска възражения. Когато му се възрази, изригва целият му тираничен нрав. Подходящи зодии за него в любовта са Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Проблематични: Телец и Скорпион.

Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

Какви са слабостите на мъжете-Лъвове в любовта?

Родените между 23 юли и 2 август. Този период култивира лъвския комплекс за превъзходство, който го кара да търси идеалната партньорка – тоест такава, която да подчертае собствената му представата за неговия (естествено, винаги „висок“, даже и да не е така!) социален статус.

Между 3 и 13 август. Лъвът, роден в този период, задължително трябва да е господар на всичко и всички около себе си. Обича да бъде страстно обичан. Не може да понася посредственост или вулгарност в любовта.

От 14 до 22 август. Това е най-взискателният от всички Лъвове. Той е добър партньор в своите емоционални връзки – но, ако му изневерят, злобата му е вечна. Способен е да съсипе всеки нов шанс на бившата си половинка да започне живот с друг мъж.

Какви са слабостите на зодия Лъв, за които трябва да внимавате?

Какви са слабостите на Лъвиците в любовта?

Родените между 23 юли и 2 август. Лъвицата, родена в този период, се чувства високо елитарна. Доверява се на ограничен брой хора и е много придирчива в избора си на връзки. Но тази жена няма особено самочувствие.

От 3 до 13 август. Тези Лъвици най-много се нуждаят да предизвикват възхищение, да са признати, поласкани, насърчавани. Затова се държат като императрици и внимателно подбират връзките си - само във възможно най-престижните среди.

От 14 до 22 август. Тази Лъвица си е самодостатъчна и дава малко принос в интимната си връзка. Затова пък обича да съветва и поучава. Мъжете, които успеят да оцелеят в такива отношения, имат особено натоварено ежедневие.

Какво е да обичаш зодия Близнаци?

Слабостите на Лъва в приятелството

Лъвът винаги командва приятелите си, той е догматичен и нетолерантен. Изпитва големи трудности да се съобразява с някого и винаги е деспот, когато има възможност. Ако спори с някого, неговите лидерски умения бързо превръщат спора във война. Реагира силно емоционално, ако заподозре спад в популярността си. Иска да бъде обект на всеобщ интерес и не пести усилия, за да бъде център на внимание! Ако някой не е съгласен с това, възниква напрежение, може да се стигне чак до сбиване.

Слабостите на Лъва в кариерата

В работата си Лъвът е властен, пренебрежителен, с прекомерни изисквания, арогантен. Не зачита своите сътрудници. Държи да ръководи всичко и не приема компромиси, смятайки, че винаги е прав. Не се съобразява с ограниченията, които е длъжен да спазва – затова често предпочита свободните професии независимо, че му носят по-малко пари. Гордостта го кара, дори когато е принуден да си признае грешка, винаги да търси едно „но“ - за да докаже, че може пък и да е бил прав. Но предприемчивостта му бързо се превръща в мания за величие, правотата му става тесногръда и нетолерантна. Жаждата му за признание и почести значително отслабва неговото, често фалшиво, самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com