Свети Валентин струва 200 лв.

14035
Свети Валентин струва 200 лв.

14 февруари ще струва на влюбените тази година около 200 лв., показа проверка на actualno.bg.

Най-предпочитаният подарък за Свети Валентин е романтична екскурзия до някой от зимните български курорти с включен СПА пакет.

Свети Валентин или Трифон Зарезан – изберете сами!

Днес се честват Свети Валентин и Трифон Зарезан. Католическият празник, който се празнува на 14 февруари, е дата на влюбените, които и...

За цени между 100 и 200 лева родните туристически агенции предлагат нощувка със закуска, празнична вечеря с програма, ползване на СПА център, както и много други отстъпки в цените.

Въпреки кризата, от бранша са категорични, че през последните 2 години хотелите на връх празника на влюбените са пълни.

Двойките са привлечени от възможността да си подарят романтика в релаксираща обстановка, вместо да харчат пари за плюшени играчки, скъпо бельо и маркови парфюми.

Промоционални оферти за екскурзии в съседните Гърция и Турция също изглеждат апетитно за влюбените гълъбчета. За цени от около 300 лв. може да си подарите няколкодневна разходка до Истанбул или да посетите някой от морските гръцки курорти.

Народопсихолог: Чуждите празници изместват нашите!

Необходима е кампания, която да популяризира българските празници и традиции, коментира за БТА народопсихологът Николай Данчев. Той се...

Разбира се, не липсват и по-екзотични предложения, като и цените им отговарят на същото определение. 4-дневна романтика в Париж би ви струвало около 1500 лв., заедно със самолетния билет, а за 1300 лв. може да се насладите на романтиката на Рим.

14 февруари е първоначално стар римокатолически празник в чест на Св. Валентин, той вероятно започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието. На този ден още през 14 век започва да става традиция влюбените да засвидетелстват чувствата си един пред друг.

Автор: Гергана Найденова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно