Тайната за красотата на французойките се крие в киселото мляко

3163
Тайната за красотата на французойките се крие в киселото мляко
Снимка: Thinkstock/Guliver

Диетата на французойките за красиви и слаби тела определено действа. Ако вече сте пробвали китайска, 90-дневна, японска и какво ли още не, но не сте видели кой знае какви резултати, то опитайте тази. Лесна е за използване и определено би ви помогнала да отслабнете, без да се лишавате особено от любимите си храни.

Българското кисело мляко е полезно със своите съставки за здравето ни. То отдавна е част от средиземноморска, индийска и френска диета. В следващите редове ще научите повече за нея.

Кисело мляко – специална рецепта с продукта за отслабване и изчистване на токсините

Българското кисело мляко е продукт, признат на световните пазари като пълноценна храна с изключително много ползи за здравето. Киселото...

Диета с кисело мляко

Киселото мляко успешно насърчава загубата на мазнини. Нищо чудно, че го обичаме във всичките му видове – с плодове и в различен процент масленост. Киселото мляко го харесваме под различни форми – айрян, плодов десерт или просто като закуска. Той е идеалната храна, защото съдържа всичко полезно – въглехидрати, мазнини, белтъци, но също така и високо съдържание на калций.

Повечето французойки обичат да хапват по 2 кофички на ден. Специалистите препоръчват това да се случи след тренировка, тъй като тогава се възстановяват енергийните запази на организма. Калцият е полезен за костите и ги прави по-здрави. Той може да ви предпази и от развитието на остеопороза.

Има много начини, по които можете да включите киселото мляко в менюто си. Перфектната закуска може да е овесено ядки и плодове. Можете да си направите и смути – шепа плодове, малко лед и сте готови. Друга идея е за лятото – замразено кисело мляко би било чудесно разхлаждане и без излишни калории лятото, вместо да си вземете сладолед. Може да влезе и в различни дресинги или десерти, като по този начин се заменят майонезата и сметаната, които са много по-калорични.

Киселото мляко почиства лицето и съживява сухата кожа

Киселото мляко се слави като една от най-здравословните храни благодарение на голямото количество калций и протеин, които се съдържат в...

Друга хитра идея е да замените олиото в десертите и готвенето с кисело мляко. То ще придаде обем, но няма да има излишни калории. Така ще се насладите на любимите си храни без угризения на съвестта. Ето и примерна диета, която можете да следвате. С нея ще свалите 3 килограма за 3 дни.

·         Първи ден - Закуска – чаша нискомаслено кисело мляко с пресни плодове или с овесени ядки, обяд –  порция задушени зеленчуци в зехтин и варен ориз + плодово кисело мляко за десерт, вечеря – салата с моркови или шунка, смесена с малко кисело мляко

·         Втори ден – за закуска салата от краставици и кисело мляко, обяд - печено в зехтин пуешко месо с гарнитура домати, гъби и чушки, смесени с малко кисело мляко, вечеря – горски плодове и кисело мляко.

·         Трети ден - микс от сирене, ябълки, канела и сол с кисело мляко, обяд - рибно филе със салата, краставици и кисело мляко (по желание може да се добави и горчица), вечеря – 100 грама паста  с нарязани чушки и едно варено яйце, с малко кисело мляко на вкус

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com