Тайни фантазии или поличба: какво означава сексът насън в действителност?

3641
Тайни фантазии или поличба: какво означава сексът насън в действителност?
Снимка: iStock

Сънищата са плод на нашето подсъзнание. Приемането на всякакви сънища като откровено ръководство за действие все още не съществува, но до известна степен би било добре да им се доверяваме от време на време.

Тайни фантазии или поличба: какво означава сексът насън и в действителност?

Какво не бива да правим, докато спим

Всичко, което правим през деня, влияе върху качеството на съня ни. Особено дейности, извършвани непосредствено преди лягане, като пиене...

Почти всеки е имал странен, интимен сън поне веднъж в живота си. Някои в такива сънища делят легло с идоли, а други се отдават на удоволствия с бивша сродна душа.

Не отново, но отново

Правили ли сте секс с бивш любовник? Не бързайте да връщате тази връзка. Такъв сън не означава, че старият роман си заслужава внимание. Най-вероятно просто не сте поставили точката на „i“ с бившия си партньор. И по този начин, подсъзнателно искате да изясните неясни позиции. За тези, които виждат еротични сънища за бившия, като са в нова връзка, трябва да помислят добре - достатъчно силна ли е романтиката им.

Ти си мой приятел

Ако насън сте правили секс с приятел или човек, когото със сигурност не можете да наречете любовник, не бързайте да правите планове за отстъпление или, обратно, още по-голямо сближаване. Може би в действителност изпитвате топли чувства към него. Спомнете си и какъв е бил точно сънят. Най-вероятно подсъзнателно се притеснявате за приятеля си, може би сега той е в беда.

Мозъкът остава нащрек за заплахи, докато спим

След дълъг и тежък ден много хора заспиват пред телевизора. Има и много, които изобщо не могат да спят без телевизор. Учените посочиха ...

За работа

Правил ли е секс с колега? Нищо изненадващо! Прекарваме много време на работа. Всеки работен ден оставя определен отпечатък в подсъзнанието. Ако сте правили любов с ваш колега, в действителност нямате нищо против да притежавате същите качества като неговите, за да продължите напред.

Аз не съм такъв

Сън, в който се осъществява полов акт с партньор от вашия пол, не означава, че е имало промени във вашата ориентация. Това е само „звънец“, че е време да повишите самочувствието си и да започнете да обичате себе си.

Звезда в леглото

Ако сте сънували някой от тези сънища - на пари е!

Кои сънища са изпратени от "дяволи" и кои са "верни"? Как да тълкуваме ужасен сън за добро? Какви сънища ни предвещават богатство? ...

Ако сте сънували, че сте в екстаз с Брад Пит или Анджелина Джоли? Най-вероятно този сън няма да е пророчески. Това просто означава, че в действителност искате да станете същият популярен и търсен човек, като личността, с която сте били в съня.

Кой си ти?

Сексът с непознат също няма нищо общо с реалността. Тези, които прекарват нощта в леглото с непознат за тях човек, дори на сън са щастливи хора човек. Това е така, защото сънят за секс с непознат партньор говори много за хармонията и правилния път.

Не искам и няма

Правили ли сте секс против волята си? Ако е така, това означава, че в действителност някой ви манипулира и се опитва да ви използва. Хората могат да кажат едно, а да мислят нещо съвсем различно. Опитайте се да наблюдавате хората около себе си. Някои от тях, може би се държат лошо с вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...