Тайните на Смит – фитнес гуро – за стройни бедра само за 5 минути на ден

3748
Тайните на Смит – фитнес гуро – за стройни бедра само за 5 минути на ден
Снимка: iStock

Стремежът към стройни и стегнати бедра е една от основните цели на трениращите и фитнес маниаците. Красивите крака са мечта за дамите и те са склонни да изпробват всичко, за да ги постигнат – масажи, процедури, липосукция. Има и по-лесен, бърз и изгоден начин да се похвалите със стройни бедра при това, без да излизате от дома си и отделяйки само 5-10 минутки на ден. Ето какви тайни споделя Смит – фитнес гуро. Джесика има записани множество DVD-та с упражнения, с които може да стопите мазнините в бедрата, да стегнете мускулатурата им и да ги изваяте.

Тренировка за вътрешната част на бедрата

Кога трябва да намалите темпото във фитнеса?

Ако най-много от всичко желаете да имате красиво и добре оформено пропорционално и прекарвате по-голямата част от свободното си време в...

Това е зоната, която задължително трябва да тонизирате, ако искате да се гордеете с краката си. Тя е лесна за въздействие, ако знаете правилните движения. Не се натоварва при ходене, бягане и обикновени упражнения. Ето защо са нужни по-специални и насочени точно към тази проблемна зона движения.

1.       Упражнение 1

 Легнете на земята на една страна. Подпрете главата си на долната ръка, свита в лакътя. Свийте краката в коленете така, че да се получи прав ъгъл. От тази позиция, без да мърдате нищо друго, започвате да изпъвате горния крак, за да стане на една линия с тялото и успореден на пода. Не докосвайте пода. Върнете го обратно свит върху другия крак. Повторете 30 пъти за всяка страна.

2.       Упражнение 2

От същата изходна позиция вдигайте горния свит в коляното крак. Не изпъвайте коляното, не движете крака, в друга посока освен нагоре. Движението трябва да е бавно,а натоварване да усещате от вътрешната страна на бедрата. Повторете 30 пъти за всяка страна.

Страхотни начини без усилие да изгорите супер много калории

Пандемичната обстановка и дистанционната работа в последните две години са препятствие за движението на някои хора. Не всеки има достъп...

3.       Упражнение 3

За да усложните упражненията и да имате по-бърз ефект, поставете тежести на глезените. Продават се специални в повечето спортни магазини. Не избирайте твърде тежки. 1-2 кг. за крак е достатъчно. Ако нямате достъп до тежести, две бутилки от минерална вода, завързани здраво за глезените, вършат същата работа, макар да не са толкова удобни, колкото специално проектираните за целта тежести.

Какви други резултатни упражнение за бедрата може да изпробвате?

Ластиците вършат чудеса за вътрешната страна на бедрата. Застанете изправени и с леко разкрачен стоеж. Поставете ластик, който се равнява на поне 10 кг. (потърсете в спортните магазини) върху коленете. От тази позиция се опитвайте да разширите разкрача и да вървите настрани. Всяка стъпка води до съпротивление на ластика и изисква усилия на мускулите, разположени точно от вътрешната страна на бедрата. Бонус на упражнението – оказва влияние и на външната част на бедрата.

Друго упражнение с ластици изисква от вас да легнете по гръб на земята, да вдигнете краката си в поза свещ и да поставите ластика отново в областта на коленете. Започвате да правите ножица от тази поза, като движенето на краката трябва да е настрани. Разтваряте, раздалечавате краката и бавно ги събирате до изходна позиция. Повторете 30 пъти.

Какви ще се случи с вашето тяло, когато не правите КАРДИО ТРЕНИРОВКИ

Тренировките от типа на тичане, плуване, бързо ходене и по-конкретно – кардиотренировките, са от изключителна важност за поддържа...

Тези упражнения ще ви отнемат 5 минутки на ден. Добавете към тях поне 4 пъти в седмицата по 30 минути аеробно натоварване – тичане, бързо ходене, каране на колело, танци. Преосмислете и режима си на хранене, като ограничите високовъглехидратни и висококалорични храни, захар и тестени изделия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com