Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тест: Способни ли сте на убийство?

05 март 2015, 14:02 часа

Този тест е разработен от американски психолози, съвместно с учени, за установяването на бизнесмени, способни да отстранят конкурентите си. Според създателите на теста, той е точен до 90-95% и към хора, които не се занимават с бизнес.

Изберете едно от изображенията в рамките на 5 секунди.

Ето какви са резултатите:

1 — Вие сте достатъчно жестоки, но при това и внимателни . В постъпките си винаги се водите от съвестта. В случай на самоотбрана, може да убиете, за да се защитите.

2 — Вие сте наистина безмилостни. Не ви измъчва съвестта. Вие ще направите всичко, за да осъществите желанията си. Би било точно да се каже, че вашето лично и финансово благополучие е по-важно от здравето и щастието на останалите.

3 — При вас всичко е просто – вие не сте способни на убийство. Единствено по непредпазливост.

4 — Вие имате висок интелект. Нивото ви на IQ може да достигне 145, което се смята за гениалност. Серийният убиец Едмънт Кемпер с IQ, 150 сега сътрудничи на полицията. Вие може да убиете човек, но само в състояние на афект.

5 — Вие не може да се наречете жестоки. Отношението ви към живота се определя като порядъчно и имате хуманни принципи. Не сте способни на убийство.

6 — Може да извършите престъпление заради удоволствието от това. Убийството може да стане начин за удовлетворяване на нуждите ви. Виждате жертвата си като обект, който да ви достави наслада. „

7 — Материалната и лична изгода биха могли да са основните мотиви за убийство при вас. Този тип личности в повечето случаи са жени, които използват отровата като свое оръжие.

 

 

Яна Иванова
Яна Иванова Отговорен редактор
Новините днес