Тези 4 ЗОДИИ ще изживеят вълнуващ флирт през март

12575
Тези 4 ЗОДИИ ще изживеят вълнуващ флирт през март
Снимка: iStock/Guliver

Трепетни емоции се задават за някои от представителите на зодиака през март. Те ще изживеят разтърсваща любовна авантюра, която ще помнят дълго, а флиртът при част от тях може и да прерасне в сериозна връзка. Ето и кои зодии ще се впуснат в любовно приключение този месец.

Лъв

Най-важният УРОК за всяка зодия през март

Овен – Не зачерквайте с лека ръка хората Овни, през март ще може да „излекувате“ свое старо приятелство, което побъ...

Лъвове, царската ви грива ще блести повече от всякога през март. Очакват ви големи завоевания на любовния фронт, които ще ви донесат океан от вълнения. Ще се чувствате харесвани и желани и лесно ще печелите вниманието на отсрещния пол. Все пак укротете егото си и не се хвърляйте безразборно на всеки привлякъл погледа ви, защото така рискувате да пропуснете шанса за истинската връзка, която може да създадете. Очакват ви приятни срещи с приятели и колеги, а на някои от тях е възможно Купидон да прелети над вас и да прободе сърцето ви с фаталната стрела на любовта. Покрай вас ще се появи шармантна личност, която ще ви заплени и то за дълго.

Везни

Везни, щастието ще ви се усмихне през този месец, особено ако все още търсите своята половинка. Планетите са ви подготвили изключителен подарък – ще ви срещнат с вашата сродна душа. Това може да се случи случайно и неочаквано, но ще остави за дълго следа в живота ви. Много бързо след тази магнетична среща ще усетите истинска страст. Флиртът, в който ще се озовете, има големи шансове да прерасне в нещо много сериозно. Отворете сърцето си, защото голяма любов може да ви очаква зад ъгъла. Тя може и да се крие в някого, когото вече познавате, но ще преоткриете в нова светлина.

Зодиите, които са най-добри във флирта

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате много по-лесно от колкото с някои от другит...

Скорпиони

Скорпиони, страст и чар ще описват напълно вашата натура през март. Ще имате желание да сте сред хора и това не е никак случайно – обаянието ви ще особено силно, но и ще изгаряте от желание за нови емоции. Звездите ще ви ги поднесат, така че не отказвайте покана за приятелско събиране. Астролозите обаче съветват да проявите разум и да не се хвърляте през глава в новите приключения. Понякога страстта, която ни обхваща към някого, е плод на моменти чувства, но няма шансове да се развие в емоция, която ще ни съпътства дълго. Изживейте мига на моментния огън, но не му възлагайте големи надежди. Въздържайте се и от опасно фриволно поведение пред началника, защото то няма да доведе до нищо добро.

Риби

Риби, вярвате ли, че е възможно да изживеете истински флирт с настоящия си партньор? Ако сте позабравили страстта помежду си, март ще ви напомни, че във връзката ви все още има „хляб“. Ще бъдете обект на ухажване и съблазън от половинката, а звездите ви съветват да й отговорите подобаващо. Облечете красивите си дрехи, организирайте романтична вечер навън или украсете дома си с ароматни свещи и поканете партньора си. Сами ще се учудите как бързо ще си припомните защо се събрахте именно с този човек. Не забравяйте, че всяка връзка има нужда от пламък, за да гори и се опитайте да го върнете във вашата. Половинката ще оцени усилията ви и ще ви зарадва с отдавна забравени ласки и внимание.

Как обичат да флиртуват мъжете, според зодията им

За някои от тях, флиртът е истинско изкуство. Флиртуват с всичко и с всеки и просто не могат да контролират желанието си. Други обаче, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com