Тези 6 зодии ще са щастливи през АВГУСТ

14790
Тези 6 зодии ще са щастливи през АВГУСТ
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

До скоро сте виждали връзки, кариери и дори части от вас самите да изчезват, докато си позволявате да се трансформирате в човека, който наистина винаги сте били. Тъй като Уран започва да приключва времето си във вашия зодиакален знак, сега навлизате във фазата на възстановяване. Това означава, че всичко, което е било в живота, който вече сте надраснали, вече е зад вас, така че трябва да се чувствате свободни да започнете да изграждате повече от това, което искате да изглежда вашето бъдеще. 

Зодиите, които ще имат много проблеми през АВГУСТ

СКОРПИОН

Независимо дали всичко е така, както бихте го предпочели сега ще продължи да има възможности за огромен растеж. Това поставя основата за размисъл за това къде се намирате романтично и за прегръщате това, което трябва да се направи, за да можете да се почувствате като творец на Вселената, вместо като страничен наблюдател в собствения си живот. Този месец носи важен момент за вас в това пътуване.

Кои зодии не могат да контролират гнева си?

Гневът е естествена човешка емоция и определено е нещо, което хората изпитват редовно. Но за някои хора гневът може да стане неконтроли...

ДЕВА

Уверете се, че почитате собствените си чувства като истина този месец. Това е важен момент за вас да видите валидността им. Независимо дали по отношение на кариера, романтика или решения за житейски път, вашето истинско призвание се крие в автентичните ви чувства и това, което се чувствате подтикнати да преследвате. Луната ще ви помогне да се свържете отново с тази част от себе си.

ЛЪВ

Август ще бъде месец, който ви кара да се впуснете в себе си, да слезете от светлините на прожекторите или празненствата на сезона и вместо това да помислите какво бихте искали да бъде различно през следващата година. Сега, след като сте научили толкова много уроци, е важно да видите как това се отразява на начина, по който правите нещата и дори на това, което преследвате. Това е мощен момент на трансформация, но първо трябва да забавите темпото и да се погрижите за себе си, за да не пропуснете важните послания, които Вселената е подготвила за вас.

ВОДОЛЕЙ

Кои зодии са винаги готови да помогнат на другите хора?

Трите зодиакални знака, които винаги изглеждат готови и желаят да помогнат на другите в беда, са Стрелец, Риби и Дева. Стрелец: Оптими...

Опитайте се да си създадете малко любящо място на престой с вас и партньора ви, за да сте просто заедно, размишлявайки върху живота си и връзката, която сте се опитали да създадете. Бъдете честни и подкрепяйте се един с друг относно уроците, които сте научили, и създайте план за пътя напред, като гарантирате, че всеки от вас е отговорил на вашите нужди.

Тези 3 зодии ще срещнат перфектната половинка през първата седмица на АВГУСТ

ВЕЗНИ

Това е шанс да видите нещата такива, каквито са, а не такива, каквито искате да бъдат. Въпреки че можете да създадете всичко, което желаете, работата с Вселената, а не срещу нея, се превръща в ключов компонент на успеха. Докато обмисляте какви мечти са успели да се проявят, не забравяйте да отделите възможно най-много време за размисъл на тези, които не са. Това ви позволява да бъдете честни относно това дали работите срещу себе си или с някаква мотивация.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com