Тези стайни растения ще ви донесат щастие и късмет

26288
Тези стайни растения ще ви донесат щастие и късмет
Снимка: iStock/Guliver

Ето кои стайни растения ще донесат в дома ви щастие и късмет: 

Алое

Алое е постигнало популярност не само благодарение на лечебните си свойства. Нашите баби са били добре наясно с невероятната му способност да предпазва членовете на домакинството от злото око, лошо влияние и инциденти, така че винаги са държали алое в къщата.

Оксалис

Безценната полза от алое вера

Алое вера е безценен дар от природата. Познато от повече от 6000 години, днес  тропическото растение се използва все по-широко за ...

Това стайно растение и е истински лечител. То лекува на енергийно ниво: укрепва здравето и помага бързо да се отървете от физическо заболяване. Oxalis е полезен във всеки дом, а в стаята на болен човек ще бъде просто незаменим.

Спатифилум

Това цвете се нарича "женско щастие". Растението удивително променя живота на самотната жена към по-добро: привлича вниманието на мъжете и помага да се намери истинската любов. За омъжените и сгодени дами това растение ще облекчи кавгите и пропуските със съпруга или младоженеца и ще помогне за хармонизиране на отношенията.

Антуриум

Самотните мъже, които имат проблеми в общуването с противоположния пол, трябва да имат антуриум в спалнята си, което се нарича „мъжко щастие“. Това привличащо цвете има положителен ефект върху мъжката потентност, добавя харизма към собственика си и помага да намери единствената си любима.

Няколко ползи от Алое Вера, които ще ви спасят лятото

Алое вера се използва в медицината от хилядолетия, тъй като се смята, че има потенциални ползи за здравето на кожата и тялото. Известни...

Китайска роза (хибискус)

За да привлекат любов и внимание от страна на мъжете, няма да е излишно самотните млади дами да добавят към спатифилума китайска роза със сходни свойства. Настанила се в къщата, източната магьосница по чудо започва да привлича към нея мъже.

Циклама

Това стайно цвете е най-силният магьосник, изпълващ къщата с щастие и радост. Тя надеждно защитава собствениците си от интригите на недоброжелатели, отблъсква лошите желания и проклятия и неутрализира заклинанията на черната магия.

Калатея

Алое Вера: 8 ползи, които ще ви спасят това лято

Алое вера се използва в медицината от хилядолетия, тъй като се смята, че има потенциални ползи за здравето на кожата и тялото. Известни...

На семейна двойка, която е на ръба на развода, трябва незабавно да получи такова енергийно силно растение като калатея. Това стайно цвете ще върне хармонията във връзката и ще помогне бързо да премине кризисния период.

Хлорофитум

Хлорофитумът, невзрачен на външен вид, но е полезен там, където често възникват кавги, разногласия и недоразумения. Това се отнася не само за домашното пространство, но и за работния офис. Забелязано е, че работниците, близо до чиято маса расте хлорофитум, винаги се оказват душата на екипа на офиса и нямат проблеми в комуникацията нито с колеги, нито с шефовете си.

Дървото на парите

Наричано още парично дърво, това стайно растение може да ви помогне да се справите с финансовите си проблеми. Магическите прелести на цветето обаче ще се разкрият само ако то расте в червена саксия и от добри грижи има не малки, а големи дебели листа (големи банкноти).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com