Типове жени, от които мъжете бягат

7812
Типове жени, от които мъжете бягат
Снимка: Pixabay

Не винаги е лесно да бъдат разпознати жените, които носят купища проблеми. Даже и безупречно морални благородни красавици са в състояние да донесат огромна торба с проблеми със себе си. Има обаче шест типа жени, които винаги плашат мъжете и ги карат веднага да избягат.

Момиче нещастие

5 мъжки черти, които отблъскват жените още в началото

Всеки един човек знае какво иска в потенциалния си партньор и търси именно тези качества. Замисляли ли сте се, че има качества, които в...

Постоянно ѝ се случва нещо. Плаче, оплаква се, споделя, има нужда от утешаване и помощ… Споделя сърцераздирателни статуси и картинки в социалните мрежи. Толкова не й върви – изкълчила си е крака в банята, а ѝ трябват няколко неща от магазина. Но няма как да отиде! И още хиляди нещастия всеки ден! И мъжете търчат – те обичат да се чувстват като полезни супергерои… Но пропускат един тънък момент: има жени, които просто използват и манипулират. Правят го с по няколко човека наведнъж. И когато не успеете да помогнете, ще сте следващия, за който ще разказва на потенциалните си жертви какъв неудачник е!

Все пак – има момичета, които не блъфират, а наистина са в трудна ситуация, породена от някакви обстоятелства. От там най-лесно ще разбереш моментна ситуация ли е това. Или все си мрънка за нещо…

Изключително простодушие

Изключително лесно можеш да вкараш жена от този тип в леглото си. Но тя да се привърже, да пожелае да гради връзка и да поема отговорности – това е почти невъзможно! Закъснява, забравя какво е обещала… Думите за нея не означават нищо, но умее да борави с тях в своя полза. Просто гледа да се чувства добре на всяка цена – най-безцеремонно ще харчи парите на човека до себе си, ще ползва всичко, което е възможно, но от себе си няма да даде нищо. Дори благодарност.

Грешка ли е да си прекалено взискателна към мъжете

Най-вероятно всяка жена, още откакто е била малко момиче, си мечтае, че един ден ще срещне принцa на бял кон. Той ще е способен на всич...

Мизантроп

Мила е с мъжа до себе си. Боготвори го, особено като го сравнява с предишния, който, разбира се, е бил просто ужасен. Мъже, нека прекалено грубите коментари по адрес на бившия й ви служат като сигнална лампичка – имайте предвид, че след време може вие да сте „бившия“.

С времето, когато я опознаете ще видите, че всъщност според нея хората като цяло са лоши. Смята за отвратителни родителите си, приятелите си... И вашите няма да счете за по-добри от нейните. В нейните очи всички са срещу вашата връзка, заобиколени от хищници.

Тръгнете си от такава връзка – ако я продължите, ще се наложи да прекъснете връзки с приятели, с роднини и близки. Ще ви създаде един измислен свят,  в който ще живеете във вечна депресия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com