Това са 3-те зодии, които си пасват перфектно с Везните

14391
Това са 3-те зодии, които си пасват перфектно с Везните
Снимка: Pexels

Зодия Везни спада към въздушните знаци и е под влиянието на планетата Венера. Хората от този знак са родените между 22 септември и 23 октомври. Едни от най-отличителните им черти от характера са, че си падат бохеми, харизматични са и винаги се стремят да бъдат в хармония с другите. Избягват конфликтите, любовните взаимоотношения определено са тяхната сила привличат потенциални партньори като магнит.

Астролозите обаче споделят, че за сериозни връзки има няколко знака, които са най-подходящи за Везните. Ето и кои са най-съвместимите зодии за тях:

Най-добрите приятели за всяка зодия

Лъв

Везните, както споменахме, са социални личности, които обичат да прекарват времето си сред много хора. Те се стремят към нови запознанства, забавления с големи компании, шеги и като цяло, си падат по живота на показ. В това отношение биха се разбрали отлично с представителите на зодия Лъв, тъй като и те обичат винаги да са обградени от хора и да са в центъра на вниманието. 

С Лъвовете Везните споделят доста сходни интереси и възгледи за живота, което е от голяма важност при предприемането на по-сериозни стъпки в любовта. И тъй като представителите на въздушния знак са малко по-колебливи и неуверени във вземането на решения, именно Лъвът със своя решителен темперамент ще им помогне да се справят, като им вдъхват решителност и ги подтикват към действие. Така те се допълват взаимно и крайният резултат е една дългосрочна и хармонична връзка.

5-те зодии, които са трудни за приятелство

Водолей

Представителите и на двата знака са идеалисти и за тях перфектната среща е представянето на нов, по-добър свят, държейки чаша вино в ръка на някое по-усамотено местенце. И Везните, и Водолеите са надарени с природна интелигентност, която ги подтиква да разкриват и научават нови и нови неща от тайните на света. Химията между тях е силна и нестихваща, макар и необяснима за околните.

Важното тук е, че и двата знака си предоставят необходимото лично пространство и в никакъв случай не присъства елементът на обсебване. За тях е важно да са успешни като самостоятелни личности, но и като едно цяло. Вървят и се подтикват към върха, без наличието и на капка токсичност.

Близнаци

Още един знак, който споделя общи характеристики с Везните. Креативността, социалността, интелигентността и широкоскроеността са само едни от сходните им черти. Това прави комуникацията и разбирателството между тях леко и изключително приятно. Взаимно се подкрепят и мотивират, а това води до редица успехи и за двете страни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Знаете ли колко е дълга Стара Планина

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com