Това са най-лошите комбинации между зодиите

68577
Това са най-лошите комбинации между зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че слънчевият знак на раждане е ключът към психологическата съвместимост с други хора. Ако знаете, кой знак е на вашия партньор, ще сте в състояние да предвиди, как ще се развие връзката ви с него, както и да предотвратите конфликти помежду ви.

Двойки специална комбинация от планети

Ако обичаш човек с тази зодия... НИКОГА не го губи

Знаете ли, че представители на някои зодии, могат да обичат само по веднъж истински. Те са като лебедите и щъркелите. Цял живот може да...

Много добра съвместимост има сред онези хора, чийто знак е покровител на същата планета. Това са: Овен-Скорпион , Телец-Везни , Близнаци-Дева, Стрелец-Риби и Козирог-Водолей. Не винаги е лесно да намерят общ език, но често са привлечени един към друг с изключителна сила. Една до друга всяка зодия е в състояние да открие функции, за които не е била наясно. Тези двойки не могат да бъдат наречени напълно хармонични. Те имат много вътрешно напрежение и несъгласие, но това не им пречи да бъдат щастливи. При Телец с Везни и Близнаци с Дева, контролиращата планета е единствената. Такива двойки се събират по-бързо, съвместимостта им е по-очевидна. Телецът и Везните са еднакво привлечени от комфорта, само Телец отвън, а Везни - отвътре. Телецът осигурява материалната база за двойката, а Везните установяват удобни отношения с външния свят, намират общи приятели.

Близнаци и Дева са интелектуалци. Близнаците са сбор от информация, а Дева е практическото приложение. В личния си живот подобни двойки не са твърде силни. Те не отиват далеч, насочени са сами, върху интелектуалния интерес и способността да си говорят за всичко, но в бизнес живота това е много успешен и ползотворен съюз.

За да могат Овен и Скорпион, Стрелец и Риби, Козирог и Водолей да се обединят, са необходими повече външни условия. Тези хора могат спокойно да не се интересуват един от друг. Само ако животът ги събере по неволя, разбират, какви късметлии са. Вярно е, че това се случва, след продължително смилане и поредица от конфликти с различна тежест.

Коя е най-сексуалната зодия за 2020

Най-конфликтните двойки от зодиакалния кръг

3-те най-щастливи зодии

Зодиакалният знак, под който се е родил всеки човек, оказва влияние над неговия характер и съдба. Астролозите смятат, че представителит...

Има хора, които не се нуждаят да бъдат заедно. Разбира се, те формират и бизнес, лични и приятелски отношения. Но това се случи по два начина: или в лични хороскопи на тази двойка са силни по други планети. Изключение прави Слънцето или съюзът се основава на взаимодействието им или чифт външни обстоятелства и духовно разбиране.

Какви са тези двойки? Често погрешно мислим, че дадена двойка противоположни знаци са несъвместими елементи (огън-вода, земя-въздух). Това не е така. Двойките с противоположни знаци, често са много успешни, а чифт несъвместими елементи може да бъде една много интересна връзка, където хората не разбират помежду си. Такива, обаче са очаровани, от идеята за различен партньор.

Този проблем - двойка съседни знаци, и тези индивиди, чиито признаци са разположени на 150 градуса един от друг, не могат да дават един на друг нищо по отношение на личностно израстване и психологическа подкрепа. Смятат, че е трудно се срещнат и ако обстоятелствата ги събират, двойката ще е краткотрайна. Ако всеки притежава нещо, това не са неща свързани с партньор, живот… Това може да доведе до чести кавги и постоянно напрежение.

Кои са най-лошите комбинации между зодиите научете в iWoman.bg!

 

3-те зодии, които ще се сгодят през 2020

2020 година е много благоприятна за брак и сериозни решения в личния живот. Ако и вие искате да срещнете своята сродна душа или се надя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com