Това се 5-те най-неблагоприятни септемврийски дни

7204
Това се 5-те най-неблагоприятни септемврийски дни
Снимка: iStock/Guliver

През всеки месец има дни, в които просто не ни върви. Може да не се случват фрапантни неща, но просто да не се чувстваме добре. През септемрви тези дни няма да ни пропуснат. Нека разберем в кои дни трябва да запазим самообладание и да мислим позитивно за утрешния.

10 септември

Това е периодът на навлизане на Венера към знака на Скорпиона. През този ден се очаква да сте съпроводени от мързела, няма да ви се работи и ще сте лишени от мотивация. Може дори да се провалят нечии планове. Но въпреки това, останете позитивни, няма да трае дълго. Не се заемайте с творчески дейности, тъй като няма да сте доволни от резултата. Венера не се разбира добре с този зодиакален знак и нещата няма да вървят гладко.

11 септември

Луната навлиза в знака на Скорпиона. Настроението може да е понижено, а любовните отношения да не вървят гладко. Ревността ще се обостри и може да доведе до разправии. Ако сте във връзка, ви съветваме да избягвате контакт с половинката си на този ден, защото може да се достигне дори и до раздяла. Изберете да правите нещо сами, обърнете се към хобитата си или прекарайте време с близките си.

15 септември

На 15 септември се осъществява преминаването на Марс към знака на Везните. Това ще даде старт на един неблагоприятен период, който ще продължи малко по-дълго от нужното. Възможни са предателства, разправии и любовни триъгълници. Заради сливането на огън и въздух от елементите ще се получи един дисбаланс, хаос. Това ще доведе до негативни емоции и дори връщането към позабравени лоши навици. Не се поддавайте на изкушението и избягвайте рисковите ситуации.

21 септември

На тази дата отбелязваме пълнолуние в Овен. Пълнолунието по принцип влияе отрицателно на част от хората, а в този знак става дори още по-неприятно. Ако имате възможност, почивайте си вкъщи, избягвайте излизанията и претоварването. Не предприемайте прибързани действия, доверете се на интуицията си и ви препоръчваме да стоите в зоната си на комфорт. През този ден се отдайте изцяло на почивка и мързелуване.

27 септември

Този ден може би е най-неблагоприятният, защото дава началото на така любимия ни ретрограден Меркурий. В идните 3 седмици се дръжте по-пестеливо, не харчете излишни пари, защото астролозите предвиждат финансови загуби и проблеми. Отново ни съпровождат негативните емоции, а настроението постоянно ще се мени. Очаква ни труден период, но ако се подготвим психически, ще премине по-леко. Внимавайте с шопинга, не взимайте необмислени решения и не харчете пари на вятъра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com