Това ще е бъдещият Citroen C4 Picasso

16708
Това ще е бъдещият Citroen C4 Picasso

От няколко дни в мрежата се въртят снимки от тестовете на новия C4 Picasso в Испания. При това почти без никаква маскировка. Сега Citroen реши да даде още по-ясна представа какво ще представлява новият MPV на французите с този Technospace Concept, който ще бъде представен на започващото през март автомобилно изложение в Женева.

Няма съмнение, че Technospace е просто по-атрактивен начин да ни бъде показан бъдещия сериен Citroen C4 Picasso. И той изглежда чудесно.

Край на Citroen C6

От Citroen са решили да сложат край на своята лимузина C6. С това приключва историята за френския флагман. Пуснат през 2005 година, Ci...

Освен със запазената марка – разделената А-колона, Technospace Concept предлага две интересни нововъведения: фаровете са изключително тънки, а емблемата - по-дискретна, докато вертикалната радиаторна решетка е много масивна. Отзад е заложено на 3D-ефект на стоповете (които малко приличат на тези при Golf).

Новият сериен модел ще бъде изграден на новата платформа EMP2 на Citroen, като Picasso се очаква да е с около 70 кг по-лек от настоящия модел.

Редактор: Пламен Георгиев

KIA pro_cee’d GT и cee’d GT дебютират в Женева

KIA обнови cee’d (едно от най-странните имена в бранша) и беше въпрос на време кога това ще се случи и с 3-вратата версия. Ето я ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com