Три работещи идеи за допълнителни доходи, които да опитате днес

12880
Три работещи идеи за допълнителни доходи, които да опитате днес
Снимка: iStock

2022-ра беше трудна година, в която видяхме много повишавания на цените. Всички икономически експерти говорят за подобни неща и за 2023-та. Големият проблем, който много хора виждат е, че покачването на цените не върви ръка за ръка с повишаване на доходите. Това намалява покупателната способност на домакинствата, които освен да свиват разходите трябва да мислят и за това как да изкарат повече пари. В следващите редове ще ви дадем три работещи идеи за допълнителни доходи, които може да опитате още днес. Вижте ги: 

Изкарвайте пари от своите умения

Всеки човек разполага с някакво свободно време, в което може да потърси начини да изкарва допълнително средства. Разбира се, докато за някои хора това значи да раздават флаери или да доставят храна, то за други нещата може да са насочени към работа, която да вършат от вкъщи. Ако имате експертиза, за която има търсене в областта на фрийленса, то съвсем спокойно може да потърсите допълнителна заетост, която да запълни вашето свободно време и да ви позволи да се радвате на приличен допълнителен доход. От друга страна, ако имате хоби, което е свързано със създаването на нещо (бижута, плетива, сувенири и др.), то спокойно може да видите дали няма хората да харесат това, което изработвате и да го продавате онлайн. 

Идеи за допълнителни доходи

Разчистете дома си и направете малко пари

Много хора имат у дома си стари вещи и техника, която не ползват. А това, което не ви трябва спокойно може да се превърне в нещо полезно за някой друг. Всеки ден стотици, а може би дори хиляди българи продават онлайн своите стари вещи. Някои се разделят със стари, но запазени дрехи, други продават стари семейни принадлежности на колекционери (сервизи, прибори, мебели и други), а трети се разделят със стария си смартфон, телефон или телевизор. Вижте какво може да продадете от ненужното в дома си и след това ползвайте парите, за да търсите изгодни сделки - купете нещо под пазарната му цена и след това го препродайте, за да изкарате печалба. 

Най-добрите идеи за допълнителни доходи за пенсионери

Търсете възможности в referal програми

Много различни продукти и услуги ви предлагат възможността да препоръчате хора, които да станат техни потребители и да вземете паричен бонус от тяхната referal програма. В интернет ще намерите много такива възможности, като най-атрактивните са за граждани на САЩ и Канада, но не липсват и идеи за България. Например, ако поканите нов потребител, който изпълни определени условия, то можете да получите еднократно паричен бонус от 50 до 70 лева. Освен тези съществуват и доста подобни предложения, които си струва да проучите. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жена Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите ви

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Знамения за косата и ноктите, които всяка жена трябва да спазва

Защо се срещнахме, ако не можем да бъдем заедно

За да расте косата ни по-бързо: трихолог назовава 7-те най-добри продукта

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Кой и кога не трябва да ходи на сауна - проверете дали сте сред тях

Вгорчават живота си сами: Тези зодии не могат да се освободят от миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com