X
 
 

Тъмната страна на всяка зодия

20048 0
Тъмната страна на всяка зодия
Снимка: Pixabay.com
За да имате светлина, трябва да имате и тъмнина. За да имате радост, трябва да изпитате и тъга. Тази двойственост на човешката природа е в основата си това, което ни прави хора. Нашите сенки не са лошо или отрицателно нещо - те са просто част от този баланс на ин и ян от лунен и слънчев, отворен и затворен, бавен и бърз, вода и огън.

Нека да разгледаме всеки от зодиакалните знаци, за да научим малко за тъмната страна на всеки от тях.

Горките жени, ако мъжете им са една от тези 2 зодии

Всички се надяваме човекът до нас никога да не се променя, да остане верен както на себе си, така и на нас. Жените имат по-романтична п...

Овен

Овенът е известен със своите огнени темпераменти, ревност и нетърпение. Хората, родени под този зодиакален знак, могат да бъдат настроени или импулсивни, когато се чувстват надолу. С двойствеността на човешката природа е разбираемо, че един Овен би бил страстен лидер, но и страстен борец.

Подходящата за вас професия според ЗОДИЯТА

Телец

Упорит и твърд на моменти, Телецът е точно представен от бика. Представете си бик за момент - мощен, твърд, упорит, непоколебим и непоклатим, освен ако той сам не пожелае. Телецът е невероятно задвижван, надежден и има способността и силата да преследва резултати и постоянството да ги постигне. Но е и също толкова инатлив, което понякога води до пречки в комуникацията.

2-те зодии, по които мъжете полудяват

Мъжете обичат да "ловуват" и да си набелязват жени, с които искат да имат връзка или просто да ги опознаят. Има 2 зодии, по които мъжет...

Близнаци

Близнаците са представени от небесните близнаци, двойственост или две страни на една и съща монета. Те могат да бъдат креативни и социални в един момент, а тревожни, сериозни и неспокойни в друг. Този въздушен знак е лишен от свързаност със земята и може да се види как постоянно лети от един проект, едно хоби, един интерес или един партньор към следващия.

Рак

Водните знаци всички живеят в емоционалните сфери на подземния свят в известна степен. Ракът е един от по-емоционалните водни знаци. Представете си емоциите на Рак като прилив, постоянно в поток. Това може да бъде изтощително и да доведе до депресия и оттегляне от хората в живота му.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители