Уникален начин да подобрим енергията у дома

4596
Уникален начин да подобрим енергията у дома
Снимка: iStock

Огледалата са мощни предмети. Затова трябва да сте наясно точно как и къде да ги поставите, за да не застрашите себе си и близките си. С помощта на огледалата можете да направите положителни промени по отношение на енергията на дома си, ако изпълните препоръките.

Какво точно не може да се прави?

Най-добрият начин да подобрите енергията у дома е да предотвратите възникването на проблеми, като следвате прости правила. Според експерти, огледалата са портали към друго измерение, където живеят неземни същества. Ето защо при гадаене често се поставят две огледала едно срещу друго. Така се отваря портал с мощни енергийни потоци и се появява връзка с неземни сили. Поставените лице с лице огледала могат да създадат огромни проблеми. В къщата е възможно да се появят призраци и опасни същества.

Поставете огледала на тези места у дома и ще привлечете късмета

Не можете да държите счупени огледала у дома. Дори ако от вашето огледало се е отчупило едва забележимо парче, не трябва да го залепвате обратно. Такова огледало определено вече няма да ви даде сила и късмет. Трябва да се смени.

Не можете да спите пред огледалото. Това е много важно правило, тъй като най-вероятно ще е невъзможно да спите нормално и да си починете ефективно в този случай. Ще степод постоянна „атака“ на енергийни потоци, така че сънят ще бъде неспокоен.

Според правилата на фън шуй, огледалата не трябва да се окачват директно пред прозорците. Мощните енергийни потоци ще отразяват положителната енергия Qi, навлизаща от улицата, без която стая или дори цяла къща бързо ще се превърне в местообитание на тъмна застояла енергия, която причинява болести, негативност, съмнение и униние.

Поставете огледала на тези места, за да постигнете баланс и положителна енергия

Полезни съвети от експерти за подобряване на енергията у дома

Поддържайте огледалата си чисти. Много е важно. Ако огледалата са чисти, тогава енергията, влизаща в този свят, ще бъде възможно най-положителна и потоците от тази енергия ще бъдат силни и осезаеми. Ако огледалата са мръсни, това може да повлияе негативно на настроението на хората. Почиствайте огледалата поне веднъж месечно. Ако това е огледало в банята, тогава можете да увеличите честотата на миене до веднъж седмично.

Формата на огледалото също играе роля. Според експертите по фън шуй е по-добре да купувате и окачите кръгли или овални огледала у дома. Триъгълните огледала имат най-лоша енергия. Ако е квадратна или правоъгълна, по-добре изберете такава със заоблени ъгли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com