Успех, богатство и любов ще бъдат привлечени от правилната снимка на вашия телефон

8208
Успех, богатство и любов ще бъдат привлечени от правилната снимка на вашия телефон
Снимка: iStock

Какво точно трябва да се направим като скрийнсейвър на мобилния си телефон?

Психолозите казват: ако мобилен модел телефон може да разкаже само за социалния статус на собственика, тогава основната картина на екрана на телефона ще ви разкаже за неговите желания и мечти. Собственикът на мобилен телефон поглежда дисплея повече от 150 - 200 пъти на ден, а снимката на екрана се "записва" в подсъзнанието. Ако снимката е избрана правилно, тя програмира човек да търси щастие, късмет и здраве. Но коя снимка е правилна?

- Парите обичат... подаръците

Големите купчини няма да подействат правилно: собственикът на телефона просто няма да повярва, че може да получи толкова много. Малък куп - не е необходим също. Психолозите казват: по-добре е да поставите нещо на скрийнсейвъра, което символизира даване, грижа. Фактът, че сте готови да подарите нещо без причина, също задейства механизма на лесно приемане на подаръци. И парите са привлечени от бързи, добри енергии.

Идеални варианти за снимки: подарък, кутия шоколадови бонбони, красива опаковка с парфюм, торта, снимки с числото 8. Това число, между другото, се счита за най-щастливото в нумерологията.

- По-богати, още по-богати...

Да речем, че имате пари за къща на морето, но искате не просто лятна къща, а малък дворец. Златни рибки да ви помогнат, наистина! Експертите казват, че именно този приказен герой ще увеличи истинските ви пари. Дори експертите по фън шуй препоръчват да се окачи изображение на златна рибка над сейф или в скривалище в къщата. Надяваме се, че крадците на апартаменти няма да прочетат тази статия ...

4 неща, които трябва да имате предвид, докато си правите снимка

Когато вие ​​сте навън с приятели и искате да си направите снимка, за да уловите този момент или си правите селфи и след като видите сн...

- Птица за бизнес

Образът на голямо ято птици гарантира привличането на нови клиенти и бизнес партньори и… плашещи внезапни данъчни проверки. Последното, разбира се, е шега, но изборът на конкретен пернат е сериозен въпрос.

И така, совите олицетворяват покровителството и появата на наставник в живота, паун допринася за успеха в няколко посоки наведнъж. Орел също си струва да поставите, ако започвате нов бизнес, а фламинго привличат големи инвестиции.

Цветовата схема също е важна: жълтата птица ще даде сила за голям проект, синята птица се счита за символ, който носи успех във всички начинания. Помните ли синята птица на късмета?

- Цветя, пролет!

Три катастрофални грешки, които съкращават живота на мобилния ви телефон

Смартфонът е едно от най-използваните устройства през 21-ви век. Въпреки че голяма част от хората имат дори по няколко телефона, те все...

Искате ли да донесете късмет? Тогава знайте: късметът е променлив, точно като пролетта. Какво изображение да подберем? Стандартно - цъфтяща слива. Дори китайските мъдреци я оценяват като доказан талисман. Тогава? Заложете на нея - няма да сбъркате.

- Силата е сладка

Сигурно сте забелязали, че във фитнес залите окачват снимки на спортисти с идеални пропорции. Така че не само тялото работи, но и подсъзнанието. Такава снимка на телефона е подходяща, ако искате здраве и дълголетие, сигурни са психолозите. Публикувайте снимка на мускулест атлет или стройна силна гимнастичка - ще започнете да променяте себе си!

Има и рецепта от майстори на фън шуй. Поставете бор или костенурка на дисплея на телефона - признати символи на дълголетие. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com