В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото

9610
В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Любовният живот не е нещо сложно, но една грешка може да го съсипе. Всеки е допускал грешки, когато започва любовната игра, а те водят до спадане на либидото и неприятни и сконфузни ситуации. В резултат на това отношенията между двамата могат да се влошат, да се стигне до кавга, а оттам и до неприятна раздяла.

Сега ще разберем кои са основните грешки, които се допускат в леглото и как да ги избегнем.

1. Не се мислете за съвършени

Когато правите любов, тук няма правила. Всеки трябва да е наясно от какво има нужда другия партньор. Ако не можете да го разберете е хубаво повече да си говорите за това. Няма нищо срамно, по-добре е да се изясните предварително. Не изпробвайте заучена техника от предишната си връзка, защото тя може да не се хареса на сегашния ви партньор. Експериментирайте повече и дайте свобода на въображението си.

2. Избягвайте тежките разговори в леглото

Когато сте се сгушили до любимия си човек, в никакъв случай не си говорете за проблеми или неприятности. Намерете друго време и най-вече друго място за това. Леглото е място за любов и сладък сън. В противен случай ще го свързвате с негативни емоции и неприятни спомени.

3. Споделяйте желанията си без да се срамувате

9 причини защо вече не правиш секс след брака

Първо, трябва да разберете причината за тази ситуация. Например, често причината за недоволството от сексуалния живот е несъответствие ...

В интимният свят можете да говорите за всичко, което искате. Няма защо да ви е срам. Споделете какви са вашите желания с половинката си, бъдете напълно открити. Това ще ви достави взаимно удоволствие и съвсем скоро ще го изпитате физически.

4. Никога не се преструвайте

Не се правете, че достигате докрай, ако това не е факт. Бъдете честни с половинката си, защото ако тя усети, че се преструвате ще й стане доста сконфузно и тъпо и е възможно да започне да гледа встрани.

5. Не правете любов ако не ви се прави

Когато сте уморени или нямате настроение, не е нужно да си лягате и да правите любов насила. Това не трябва да е по задължение, а да се прави за удоволствие. В противен случай може да се превърне във вид спорт, а това няма да доведе до нищо добро за бъдещето на връзката ви. Правете любов само когато и двамата сте настроени за това.

Топ 5 грешки, които може би допускате при правенето на бебе

1. Тези дни. Съвременната жена, благодарение на медиите, е добре образована по повод овулацията. Много жени, стремящи се към майчинст...

6. Спрете да се фокусирате само до върховното усещане

Недейте да бързате. Любувайте се на дълга любовна игра и не се концентрирайте върху финалното върховно удоволствие. Наслаждавайте се дълго време един на друг, това ще ви зареди с много любов и приятни изживявания.

7. Не прехвърляйте стреса от работата в любовта

Когато сте си легнали, значи е време да се разтоварите и да не мислите за работата или за някакъв друг проблем. Отърсете се от всичко и се отпуснете. Вие се намирате до любимия човек и искате да си прекарате добре, а не да го натоварвате, нали така. Затова не пренасяйте своите проблеми в мястото, където спите.

8. Намалете критиката

Неписаните правила в спалнята за щастлива връзка

Според древното изкуство Фън Шуй, трите най-важни зони в дома са входната врата (или фоайето), кухнята и главната спалня. На пръв погле...

Ако нещо в леглото с вашата половинка не ви допада, потърсете деликатен начин да му го съобщите. Важно е да не го нараните и да не засегнете неговото самочувствие. В противен случай следващия път очаквайте още по-лошо представяне от него.

9. Не говорете за бившата си любов

По никакъв повод не говорете и не сравнявайте нещо с бившата си връзка. Всичко това е минало, а и мястото за този разговор не е в леглото, а на масата.

10. Спрете да се обвинявате, ако понякога си представяте някое друго лице, докато правите любов

Всеки има някакви фантазии и е напълно нормално някой да си представи друг човек, правейки любов. Това се случва често, както на живо, така и в сънищата. Все пак сме хора и сме преживели доста неща, нали така? Затова не изпитвайте вина при подобни видения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com