Ваня Щерева: Хора, нямаме панда, беше шега

22623
Ваня Щерева: Хора, нямаме панда, беше шега
Снимка: Thinkstock

Доста сполучилив опит за шега си е направил приятелят на Ваня Щерева – Алекс, с редица български медии, но това се обърна срещу него и въпросът стигна до полицията.

Преди няколко месеца той разлепил обяви за загубена панда. Всъщност "пандата" е самата Ваня, както я нарича той на галено - "загубена панда". На шега той оставя и личния телефон на Ваня под обявата.

Сдобивали ли сте се с пандокуче?

Такъв животински вид не съществува или поне не е документирано от учени. Реалността обаче казва друго. Тези невероятни сладури са се р...

„Беше страшно смешно – от сума медии се обаждаха и Алекс с дебел глас, като на мутра, потвърждаваше, че, да, загубил съм си пандата”, разказа певицата пред Нова телевизия

По закон обаче в България не може да се отглеждат панди в домашни условия, тъй като говорим за екзотично животно. Затова приятелят на Алекс е трябвало да пише обяснения в Четвърто РПУ.

„Не мога да повярвам, че има хора, които са се вързали, още повече че обяснявах на хиляди места, че е шега. Случаят обаче е предаден на прокуратурата от МОСВ след анонимен сигнал”, заяви Щерева във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com