Връзката между Лъв и Телец е обречена на ПРОВАЛ. Ето защо:

12840
Връзката между Лъв и Телец е обречена на ПРОВАЛ. Ето защо:
Снимка: iStock/Guliver

Лесно е да се забележи какво привлича огнен знак като Лъв към земен знак като Телец. Взаимната им любов към луксозен гардероб и отлична химия могат да накарат искри да прехвърчат между двамата. Въпреки това, вероятно се чудите дали това може да е достатъчно, за да се получи щастлива, дългосрочна връзка между тези зодии. И лъвът, и телецът искат да видят партньорите си щастливи, но някои аспекти от самата им природа са склонни да причинят конфликт между двамата. Ето кои са те:

Лъвът е раздразнен от притежателната и материалистична страна на Телец

Тези 3 зодии не могат да бъдат верни

Характерът, отношението към партньора, брака, семейството, склонността към изневяра, предателство и лъжа до голяма степен се предопреде...

Известно е, че бикът е притежателен знак, който обожава да се чувства сигурен, знаейки, че е натрупал богатство и може би дори любими хора. Те рядко са доволни от необходимостта да споделят материалното си богатство или дори храна. Докато лъвът е отстъпчив като любовник, притежателната природа на земния знак може да го подразни.

Телецът не успява да предложи на Лъва абсолютно обожание

Като огнен знак, Лъвът процъфтява от вниманието, което получава от другите, било то приятели, колеги или дори любовници. Да бъдеш харесван и оценен са критични аспекти за лъва. Така че естествено, когато сте влюбени, тази зодия изисква абсолютно обожание. Въпреки това, Телецът може да е твърде зает с работата си и да се фокусира върху натрупването на материални неща, за да направи Лъв своя първи приоритет.

Ревността може да разруши тази връзка

Не очаквайте от тези 3 зодии да ви РАЗБИЯТ сърцето – те са предани и лоялни

Някои хора притежават наистина чисто и добро сърце, те не могат да наранят умишлено никого, страдат заедно с другите и споделят техните...

Докато незначителни спорове и караници могат да се случват Телец и Лъв през по-голямата част от връзката им, истинските проблеми започват, когато някой от партньорите започне да изпитва ревност. Лъвът обожава чувството за одобрение, което получават, като се чувстват необходими и харесвани от своите връстници и приятели. Следователно огненият знак ще прекарва много време с другите. Ревността и притежателната природа на Телеца могат да доведат до това, че те се чувстват изоставени, което не е здравословно за връзката. В резултат на това поведението на Телец може да накара Лъва да се почувства задушен във връзката.

Нито един от тези знаци не може да понесе знанието, че те не са приоритет в живота на партньора си. Лъвът се нуждае от пространство в една връзка и може би въздушен знак като Везни или Водолей с желание може да им го предложи. Телецът, от друга страна, може да се справи по-добре с по-емоционално инвестиран воден знак като Рак, който също търси лоялност и сигурност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...