Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Връзката между Лъв и Телец е обречена на ПРОВАЛ. Ето защо:

21 декември 2021, 10:20 часа

Лесно е да се забележи какво привлича огнен знак като Лъв към земен знак като Телец. Взаимната им любов към луксозен гардероб и отлична химия могат да накарат искри да прехвърчат между двамата. Въпреки това, вероятно се чудите дали това може да е достатъчно, за да се получи щастлива, дългосрочна връзка между тези зодии. И лъвът, и телецът искат да видят партньорите си щастливи, но някои аспекти от самата им природа са склонни да причинят конфликт между двамата. Ето кои са те:

Лъвът е раздразнен от притежателната и материалистична страна на Телец

Известно е, че бикът е притежателен знак, който обожава да се чувства сигурен, знаейки, че е натрупал богатство и може би дори любими хора. Те рядко са доволни от необходимостта да споделят материалното си богатство или дори храна. Докато лъвът е отстъпчив като любовник, притежателната природа на земния знак може да го подразни.

Телецът не успява да предложи на Лъва абсолютно обожание

Като огнен знак, Лъвът процъфтява от вниманието, което получава от другите, било то приятели, колеги или дори любовници. Да бъдеш харесван и оценен са критични аспекти за лъва. Така че естествено, когато сте влюбени, тази зодия изисква абсолютно обожание. Въпреки това, Телецът може да е твърде зает с работата си и да се фокусира върху натрупването на материални неща, за да направи Лъв своя първи приоритет.

Ревността може да разруши тази връзка

Докато незначителни спорове и караници могат да се случват Телец и Лъв през по-голямата част от връзката им, истинските проблеми започват, когато някой от партньорите започне да изпитва ревност. Лъвът обожава чувството за одобрение, което получават, като се чувстват необходими и харесвани от своите връстници и приятели. Следователно огненият знак ще прекарва много време с другите. Ревността и притежателната природа на Телеца могат да доведат до това, че те се чувстват изоставени, което не е здравословно за връзката. В резултат на това поведението на Телец може да накара Лъва да се почувства задушен във връзката.

Нито един от тези знаци не може да понесе знанието, че те не са приоритет в живота на партньора си. Лъвът се нуждае от пространство в една връзка и може би въздушен знак като Везни или Водолей с желание може да им го предложи. Телецът, от друга страна, може да се справи по-добре с по-емоционално инвестиран воден знак като Рак, който също търси лоялност и сигурност.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес