Всяка зодия предпазва сърцето си от болка по различен начин

4738
Всяка зодия предпазва сърцето си от болка по различен начин
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем, че някои хора са по-предпазливи и отдръпнати по отношение на любовта. Други пък са по-чувствителни и не се притесняват да изразяват емоциите си. А дали зодията ви има общо с това?

Прочетете характеристиката на вашата зодия и установете дали тя отговаря на вашия характер:

Овен

Първият знак определено е от категорията „отдръпнати“. Овните не обичат да показват чувствата си и дори се държат студено с човека, когото харесват. Това може би е тяхната защитна стена, за да не бъдат наранени.

Телец

Телците също са от по-предпазливите знаци, но това е така, защото те искат да са сигурни и в чувствата на другия. Искат и търсят споделеност, няма да се разкрият, докато не установят, че и другият също ги обича.

Близнаци

Поредният зодиакален знак с предразсъдъци. Те са определили кои хора имат достъп до сърцето им и не позволяват на нови да прекрачват тази линия. Много трудно се доверяват и допускат някого до себе си. А дали е поради страх от нараняване, или не, зависи от отделния човек.

Рак

Раците не бързат да се впускат в сериозни отношения, първо трябва да се убедят, че човекът е подходящ за тях и чак тогава са склонни предприемат сериозни действия.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак изграждат защитната си стена с помощта на работата. Те са кариеристи и биха предпочели да се трудят непрестанно пред вероятността да бъдат наранени и предадени.

Дева

Девите са с високи стандарти и искания относно половинката си. Човекът отсреща трябва да премине през много тестове преди да бъде допуснат до сърцето им.

Везни

Тук имаме доста влюбчив и емоционален знак. Везните не мислят дълго преди да започнат връзка, а ако не се получи – ще преминат с лекота към следващата.

Скорпион

Скорпионите използват сарказма и шегите, за да скрият колко са наранени. Те не обичат да говорят за емоциите си и по-конкретно – избягват най-вече любовната тема.

Стрелец

Подобно на Раците, Стрелците също не взимат спонтанни решения. Те трябва да се уверят, че човекът заслужава доверие, а докато не се случи това, те не свалят преградите на сърцето.

Козирог

Доста чувствителен знак, но умело прикриващ тъгата си. Козирогът просто ще сложи маската на щастието и вие изобщо няма да съумеете да разберете, че е дълбоко наранен и страдащ.

Водолей

Водолеите се вдъхновяват от страданието. Когато страдат, те са като фурии относно талантите си. Впускат се в различни творчески инициативи и са мотивирани да постигат високи резултати. Болката им помага да създават шедьоври.

Риби

Рибите са на мнение, че ако не показват страданието си и не го споделят с никого, то значи няма такова. Опитват се чрез забрава и разсейване да се излекуват от душевната болка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com