Всяка зодия си има огледална! Вижте коя е вашата

399841
Всяка зодия си има огледална! Вижте коя е вашата

Всички желаем комфорт и разбирателство във връзките си. Някои хора отговарят на описанието на зодиакалния си знак почти на 100%, други, разбира се, не толкова, пише zajenata.bg.

Но без значение от процентите, понякога е по-добре да знаeм между кои зодиакални знаци има магическо привличане.

Как преживяваме раздяла според зодиака?

Любовта не е вечна, макар че много ни се иска. Има разбира се двойки, които доказват обратното. Днес обаче ще споделим с вас как различ...

Клиширано или не, противоположностите постоянно се привличат доста силно, така че нека хвърлим око на зодиите, които са "противоположни" на нашата, за да знаем с кого си имаме работа. Комбинациите са 6, тъй като зодиакалните знаци са 12 на брой.

Овенът, който уважава главно собствените си интереси, се разбира добре с Везните, които пък се отдават на общите интереси във връзката. На Везните не им пречи да мислят както за себе си, така и за гордия Овен.

Телецът се фокусира върху физическата стабилност, а Скорпион върху емоционалната. Точно поради това, на тези два знака често им е добре в една компания, тъй като и двамата ценят сигурността.

Близнаците прекарват живота си в търсене на знания, а Стрелец в търсене на мъдростта. Двата знака ще имат щастлив път, ако вървят заедно - ръка за ръка. Само така всеки може да утоли жаждата си за знания.

Каква ще бъде новата година за всяка зодия в ЛЮБОВЕН план

Силна и много емоционална година. Такава ще бъде 2017 година за повечето зодии. Овен2017 година ще ви донесе много промени в личния ж...

Ракът е фен на емоциите, а Козирог на физическото развитие. Добра комбинация, тъй като между тях винаги има физическо привличане, което по-късно достига до емоционално равнище. Лъвът държи на персоналните ценности, а Водолеят на общите.

Девата дава физически саможертви в името на човека, когото обича. Рибите - емоционална саможертва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com