Вълнуващо приключение очаква 5 ЗОДИИ до края на февруари

42889
Вълнуващо приключение очаква 5 ЗОДИИ до края на февруари
Снимка: iStock/Guliver

Може да ви се струва, че февруари вече отминава, а с него и повечето от бурните моменти, свързани с деня на влюбените, но планетите са на съвсем друго мнение. Някои от представителите на зодиака ги очакват силни емоции и приключения в оставащите дни на втория месец на годината, а ето и кои са те.

Овен

ИЗНЕВЯРА заплашва 3 зодии през февруари

Месецът на любовта е към края си и се надяваме мнозина от вас да са изпитали романтични и красиви емоции покрай деня на Свети Валентин....

Овни, усещате ли желание в себе си да се забавлявате и пътувате? Ако е така, яхнете мечтата си и набързо организирайте едно непланирано пътешествие. Тези дни планетите са благосклонни към подобни необмислени постъпки от ваша страна и ще спомогнат всичко да потече по мед и масло. Сега е времето да организирате екскурзията с половинката до Париж или Рим, за която отдавна мечтаете. А защо не и да се насладите сами на красивата Виена или Прага? Не му мислете много и отваряйте сайтовете за самолетни билети.

Близнаци

Драги Близнаци, този месец, а и цялата година ще имате голям финансов късмет, който ще ви позволи да осъществите отдавна бленувани мечти. Съчетанието на Нептун и Юпитер ще ви поднесе шанс за неочаквани приходи като наследство, за което не сте подозирали, сериозен бонус на работа, пари от имот или друга материална облага. Вие сте сред зодиите, за които парите не са цел сами по себе си и когато имате възможност, ги инвестирате в създаване на нови емоции и приключения. Действайте, защото сега ви е паднало, а небето е с вас в мечтите ви.

Дева

Как всяка зодия ПРИВЛИЧА противоположния пол

В живота хората идват и си отиват. Понякога знаете защо се получава така, но друг път не сте съвсем сигурни. И докато някои хора избира...

Деви, не се отчайвате, ако сте прекарали последния Свети Валентин в усамотение, защото в края на този месец планетите са ви подготвили истинско любовно приключение и бурни трепети. От 16 февруари до 20 март Марс ще премине през петия ви дом, свързан с истинската любов. Навлизането му и в Козирог ще бъде изключително специално за вас в личен план. Очакват ви емоции, които никога не сте изпитвали, и които ще ви накарат да полетите. Не се учудвайте, ако ви потърси стара любов, която обаче ще опознаете в нова светлина.

Скорпион

Скорпиони, за някои от вас януари беше труден месец, но може би вече сте усетили, че звездите са далеч по-приятелски настроени към вас през настоящия февруари. Те са ви подготвили не едно и две приключения и вълнуващи моменти от различно естество като голям успех в кариерата, романтични емоции и интересни пътувания. След преместването на Марс в Козирог от 16 февруари до 30 март и голямо планетно струпване в третия ви дом, свързан с комуникацията, се гответе и за голям успех, свързан по един или друг начин с общуването. Това може да са интригуващи срещи, любопитни разговори или покана за интересно пътуване – във всеки случай те ще ви донесат красиви трепети.

Козирог

Няма начин да не ви споменем, уважаеми Козирози, след като преди дни така ключовият Марс навлезе във вашия знак. Най-вероятно вече се усещате изпълнени с повече сили, енергия и ентусиазъм – не се чудете, той е главният виновник за приповдигнатото ви настроение, но от вас зависи как ще го оползотворите. Тепърва ви очакват възможности за приключения, интересни срещи и пътуване. Новолунието в Риби на 23 февруари ще бъде великолепно и ще огрее третия ви дом, свързан с комуникацията и пътуванията. Не може да се каже със сигурност дали ще пътувате заради бизнес или заради удоволствие, но изглежда далеч по-вероятно да стегнете куфарите от желание за нови емоции. Такива със сигурност ви очакват, така че съвсем скоро ще имате какво да разказвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com