За какво да си говоря с момче - съвет за всяко момиче

13164
За какво да си говоря с момче - съвет за всяко момиче
Снимка: iStock/Guliver

Има неща, думи и действия, които могат да преместят планини и да свалят звезди. Има обаче и такива, които могат да убият връзката. За какво да си говорим с момче, които думи и фрази бива и кои не бива да изричаме, разберете сега:

"Ти не ме обичаш!"

Тази фраза, като изскочи от устата на жената, не звучи като въпрос, който изисква нежен отрицателен отговор. Тя е като нож, като изявление. Благодарение на този израз ще засадите тази фраза в главата на вашия мъж като въпрос, който ви интересува. И поражда съмнения: „Обичам ли я?“ Може би сте се освободили, казали без да се замислите - но последствията от такива думи могат да са ужасни. По-добре кажете: „Искам по-често да чувам, че имаш нужда от мен!“.

„Престани да я гледаш!“

Мили момичета, мъжете са склонни да се взират в бюстовете и краката на нежния пол. Така и вашият мъж също се е втренчи във вас, някога. И все пак, не е много приятно, когато любимият ти гледа друго момиче. Да му крещиш не е вариант, защото „забраненият плод е най-сладък“ и мъжът ти ще гледа момичетата без да забележиш. Ето защо има няколко варианта за предотвратяване на тази ситуация: първо, може заедно с вашия млад мъж да наблюдавате минаващите момичета и да обсъдите заедно какво харесвате в тях и какво не. Това ще предизвика положителни емоции у вашия защитник . Той ще се възхищава на факта, че толкова лесно обсъждате с него достойнствата и недостатъците на жените и отново се уверявате, че нито вие, нито той имате комплекс, защото до него има идеално момиче;

„Виж как се оправих!“

Изричайки тази фраза, момичето очаква подкрепа от мъжа си под формата на думите: „Спри да мислиш, така! или „Изглеждаш страхотно!“, а между всичко това идеята, че живее с грозна жена се насажда в главата на мъжа. Никога, чувате ли, никога не казвайте на мъж за недостатъците си толкова директно. В крайна сметка ще го накарате да мисли, че сте загубили цялата си красота и сам ще си тръгне. Вместо да изразявате толкова ярко чувствата си относно промените във външния вид, кажете му за това по леко завоалиран начин. Например: „Мисля, че е време да подобря над физическата си форма: „Може да си взема карта за фитнес залата? Искам да изглеждам като филмова звезда, за да ти се харесам."

„Спри да губиш време, ще е по-добре…“

С тази фраза жената дава да се разбере на мъжа, че не зачита интересите му и не отчита факта, че той прави това, което душата му желае. Нека да е някаква глупост, каква е разликата? Ако вашият мъж се наслаждава на това, което прави, не го обвинявайте за това. Имате нужда от вашата сродна душа да ви помага с домакинските задължения. Тогава, кажете го малко по-различно: „Харесвам това, че имаш хоби. Понякога се потапяш в него с глава и не забелязваш обикновени неща. Да почистим заедно, тази бъркотия е!"

"Казах ти!"

Ужасна фраза. Самите знаете, колко е неприятно да го чуете от любим човек. Мъжът трябва да се чувства като глава на семейството или просто по-важен от вас. От древни времена усещането за лидер живее в кръвта на мъжете, а фразата „Казах ти!“ го кара да се чувстват незначителен, глупав и некомпетентен. Потискате самочувствието на мъжа си и го отчуждавате от себе си. С течение на времето той ще престане да се чувства силен и смел и ще търси това чувство, общувайки с други жени. Знаеш, че в тази ситуация си била прав, това е достатъчно и можеш да кажеш на мъж: „Искахме да го направим по този начин, но го направихме по различен начин и, за съжаление, сгрешихме. Не се притеснявайте, ще опитаме отново по-късно!

9 метода да се справите със ЗЛОБНИТЕ събеседници

Злобните хора по правило са недоброжелателно настроени, завистливи, действат подмолно, подло. Те разкриват своята истинска същност, ког...

За какво да си говоря с момче - съвет за всяко момиче или фрази, които убиват връзките

„И съпругът на Светла й даде колие, а ти ми даде…“

За мъжа е важно да знае, че е по-добър от мъжа на приятелката ти. И, тъкмо тогава, ти му вкарваш в главата, че е кръгла нула, а съпругът на приятелката ти е прекрасен. Така вашият мъж започва да се ядосва и в крайна сметка потъва в състояние на гняв, агресия или депресия. След известно време, на следващия ви упрек, че някой друг е дал на жена си отличен подарък, вашият съпруг ще ти, каже да потърсиш същия като, „еди кой си“ и да поискаш подаръци от него, което ще доведе до конфликт и разваляне на отношенията. По-добре е да кажете на мъжа си например, че сте видели красиви обувки и искате той да ви ги купи. Така ще ги носите и ще мислите за него през цялото време!

„Никога не можеш да направиш нищо!“

С тази фраза вие потискате мъжа си морално. Карате го да се чувства като накърнено нищожество, което не знае как и не може да направи нищо. И като цяло не можете да използвате думите „Никога“, „Винаги“, „Абсолютно“, „Нищо“, „Обикновено“ в упреци. Вие унижавате мъжа и го превръщате в морален и физически импотент. Имате ли нужда от него? Във всяка ситуация трябва да сте твърда опора на любимия си човек, каквото и да се случва.

„Кога ще се оженим?“

Никога не казвайте тези неща, когато водите светски разговор

Когато сме в семейна или приятелска обстановка, обикновено не се съобразяваме с нашия изказ, диалект и говор, като това е абсолютно нор...

Фраза, която моментално плаши представителите на силния пол. С тези думи може бързо да прекратите връзка с човек, ако искате да го направите нежно. За да се запази връзката, тази фраза не трябва да се използва. Мъжете са завоеватели. Те оценяват това, което трябва да постигнат и няма да издържат на такъв откровен натиск от жена. Ако чувствате, че връзката ви е неподвижна, тогава трябва да действате хитро, да се отдалечите на една крачка от мъжа. Отделете повече време над собствените си дела, интереси, излизайте с приятели, карайте го да се изнервя, да ревнува. И когато мъжа е обхванат от страх да не загуби любимата си жена, той ще направи тази важна стъпка, която чакате.

"Изморен ли си?"

Когато вашият млад мъж се прибере от работа, не можете да зададете такъв въпрос, точно на прага. Човекът чува тези думи не като въпрос, а като твърдение и това откровено го дразни. Той веднага се досеща, че въпросът е зададен не поради безпокойство, а защото трябва да се направи нещо и автоматично се отдалечава от любимата си. Затова прегърнете любимия си, нахранете го, оставете го да си почине и след това кажете: „Разбирам, че си уморен. Ако имаш сили, трябва да направим ... ", тогава всичко ще върви гладко за вас и за вашата половинка.

„Загубих най-добрите си години за теб!“

Тези думи убиват взаимоотношенията и от двете страни. Казвате с такава фраза, че всички хубави неща са в миналото и нищо няма да бъде по-добро. Обезценявате чувствата си и времето, прекарано заедно. Дори не може да мислите за това. В крайна сметка не искате вашето момче и вие самите да живеете с мисълта, че всичко хубаво е зад гърба ви, а бъдещето обещава да бъде обикновено и скучно. Вместо такива категорични думи, включете женската си мъдрост и кажете, че сте преживели толкова много прекрасни неща заедно и искате всичко да е също толкова добре и занапред.

За какво да си говоря с момче - съвет за всяко момиче или фрази, които убиват връзките

Не минавайте границата: Какво не бива да казвате по време на разговор

Всеки вещ в дипломацията знае границите, отвъд които не бива да се минава при разговор. Много е лесно те да се спазват, ако се следва е...

„Родих ти дете!“

С тази фраза карате мъжа да си помисли, че ви дължи нещо, откакто сте станала майка на детето му. В края на краищата вие не сте родили дете, само за него, вие заедно създадохте нов живот под формата на малко чудо, което има очите на бащата и носа на майка си. Никога, не упреквайте мъжа до себе си с такива думи. Това боли и отблъсква хората много болезнено. Ако искате да напомните на любимия човек, че сте майка на вашето бебе, благодарете му за това прекрасно дете.

"Избери или мен, или..."

Всеки опит да принудите мъжа да избира между вас и някой друг ще го забие в ъгъла и ще го избие от обичайния му ред на нещата. Може да кажете тази фраза в определени случаи, когато например вашият мъж е участвал болезнено в пиенето. Тогава може би си струва да му дадете задача, или вие, или алкохола. Но в делата на роднините, и особено на майка му, в никакъв случай не трябва да се фокусира върху такъв избор. Не правете грешки, защото вие сте новото семейство и въпреки че са стари, те също са семейство. Ако не чувствате необходимата подкрепа от своя мъж, кажете го с други думи: „Толкова се радвам, че винаги ще ме подкрепяш, без да ме обиждаш!“

„Трябва да поговорим сериозно!“

Тази фраза предизвиква чувство на страх и дискомфорт у мъжа. Започва да се чувства като ученик, който е извикан в кабинета на директора, сякаш е направил нещо. В резултат на това той не иска да се върне у дома, към този така наречен сериозен разговор. Не плашете любимия си човек, предайте значението, което трябва да говорите с други, по-малко плашещи думи, като „Скъпи, когато имаш време, разкажи ми за това, за да можем да обсъдим няколко важни неща с теб! ".

Не е толкова лошо понякога да си говориш сам!

Вие сте сами вкъщи и търсите нещо. Обикаляте апартамента насам-натам, оглеждате всеки ъгъл, всяка стая, малко сте нервни и освен това о...

„Не пипай, аз ще направя всичко сама“!

Нарушавате на желанието у мъж да ви помогне. С такава проста, на пръв поглед фраза отстранявате младия си мъж от работата и му давате да разбере, че лесно може да се справите сами. Не се обезкуражавайте, ако след известно време съпругът ви престане да проявява, каквато и да е инициатива в каквато и да е домакинска работа. Вие сами го отблъснахте и той разбра, че не се нуждаете от помощта ви. Ето защо, ако вашият защитник се опитва да ви помогне, не забравяйте да му кажете, че наистина оценявате подкрепата му.

"Нямаш никакъв вкус"

Момичета, момчетата нямат определена програма в главите си, която да им напомня, че трябва да изглеждат добре. Имате го и знаете как трябва да изглежда, какви цветове с какво си отиват и какви обувки са по-подходящи за този костюм. Ето защо, вместо да крещите на мъж си и да му доказвате, че се облича безвкусно, направете го различно. Кажете у, че го виждате облечен със син пуловер и тъмносини дънки. Така спешно трябва да потвърдите предположенията си, като купите избраното облекло.

За какво да си говоря с момче - съвет за всяко момиче или фрази, които убиват връзките

Скъпи момичета, жени, съпруги и майки! Във всяка ситуация говорете с мъжа си, не го упреквайте и не викайте. Вие сте умни, независими и толкова беззащитни без противоположния пол. Затова покажете на половинката си, колко много го обичате и винаги говорете с него, за да няма недоразумения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com