За любов, за богатство, за късмет: Как желанията за Новата година да се сбъднат максимално?

1414
За любов, за богатство, за късмет: Как желанията за Новата година да се сбъднат максимално?
Снимка: iStock/Guliver

Какво очаквате от предстоящата Нова година: пожеланията в нощта от 31 декември до 1 януари ще помогнат за формулирането не само на най-съкровените мечти, но и на много конкретни цели. Всичко, което си пожелаете през това вълшебно време, със сигурност ще се сбъдне!

За домашно гадаене не е нужно да купувате нещо, можете да използвате импровизирани материали. Основното е да се определи целта на ритуала.

За любов

● Пророчески сън.

Преди да си легнете на лист хартия нарисувайте мъжки силует с молив. Опитайте се да видите бъдещия избраник възможно най-ясно. След това поставете рисунката в черна торбичка под възглавницата си. Ако ви е писано да срещнете единствения си през следващата година, определено ще го сънувате.

● Името на младоженеца.

Това може да бъде интересно забавление и повод за шеги в приятелска компания за цяла година. Веднага след настъпването на Нова година или Коледа трябва да излезете навън и да попитате първия срещнат как се казва. Това ще бъде името на вашия избраник.

Вечерен ритуал, който сбъдва желания

● Огледало.

Точно преди полунощ се затворете в спалнята или друго лично пространство. Поставете огледало и чаша вода на масата. Едновременно с камбаните в 00 ч. запалете свещ пред огледалото, вземете чаша в ръка, вдигнете я към очите си и погледнете в огледалото през водата. В миналото казвали: „Покажете годеника, разкажете за бъдещето“. Ако имате късмет, можете да видите образа на бъдещия си съпруг в огледалото.

За богатство

● Шарки върху стъкло.

На 31 декември вземете всяко стъкло или огледало. Налейте малко вода върху него и го поставете на студено. На сутринта внимателно разгледайте как изглеждат ледените шарки. Ако има кръгове, всякакви гладки линии са ясно видими - следващата година ще бъде в изобилие, ще има достатъчно пари за всичко. Ако в шарките преобладава мотивът на елхата - няма да изпадате в нужда, ако се трудите. Много остри ъгли, счупени линии - пригответе се за финансови затруднения.

Как се сбъдват желания при пълнолуние?

● Нож.

Ще ви трябва плътен картон. Изрежете кръг от него, маркирайте центъра. Разделете кръга на 8 равни сектора. Във всеки от тях напишете фраза, свързана с вашите очаквания за следващата година: 4 положителни и 4 отрицателни. Поставете ножа в средата на кръга и го завъртете три пъти по посока на часовниковата стрелка около оста му, без да гледате. Фразата, на която спира острието, ще предскаже бъдещето.

За бъдещето

● Чаши.

Вземете 7 чаши, не непременно еднакви. Напълнете едната с вода. В другите се слагат последователно малко захар, сол, пръстен, монета, глава лук, парче хляб. Ако има повече хора, подредете всички съставки в подходящия брой чаши. Гадателите се обръщат. Пренареждате чашите. След това всички затварят очи, обръщат се към масата и всеки внимателно, като се старае да не докосва съдържанието, взема по една чаша. След това гледаме кой какво е получил. Водата предсказва спокоен живот през следващата година. Захарта носи късмет. Солта предупреждава за неприятности. Хлябът символизира просперитет, добре нахранен живот, монета - богатство, финансова печалба. Лукът е сълза. Пръстен - голяма вероятност да се ожените.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com