Как се сбъдват желания при пълнолуние?

46597
Как се сбъдват желания при пълнолуние?
Снимка: Pexels

Пълнолунието е най-подходящото време да пожелаете нещо да ви се сбъдне. Независимо дали искате да се възползвате от изобилие на пари, от успех в любовта или имате точно желание, съществува и лесен ритуал за изпълнение!

Ако сте запознати с физическия Закон за привличането, е добре да знаете, че принципът е подобен. Докато изговаряте вашите желания, вие, волно ии неволно, ще излъчвате интензивни вибрации чрез своята вяра и постъпки. Вибрации, които Вселената ще почувства и ще бъде съпричастна към тях.

Следните два ритуала не са трудни за изпълнение: нуждаете се само от вашият портфейл, лист хартия, отворен прозорец, нещо за писане (химикалка, молив, писалка), както и да започнете до 8, най-много 24 часа след пълнолунието.

Ритуал за изобилие. Вземете портфейла си, който обикновено използвате (не трябва да бъде нов, специално купен за ритуала!). Той не бива да съдържа нищо, свързано с изтичане или харчене на пари - затова извадете от него банковите си карти, разписки, квитанции, фактури, чрез които сте плащали и т. н. Оставете само пари в брой! В зависимост от това какво искате, изобилието може да се изрази също и в други области като здраве, любов или щастие.

Отворете прозореца, като държите портфейла си в ръка. Целта е да видите Луната (не се смущавайте, ако е скрита от облаци, нейното влияние ще остане все така силно). Свържете се с най-силната си вибрация – тоест, в този момент не трябва да изпитвате нищо друго освен благодарност; самите вие да не бъдете нищо друго, освен любов.

50 отговора на въпроса: "Какво е щастие?"

Вдигнете отворения си портфейл нагоре и го разклатете, докато благодарите на Луната. Можете да изкажете тези благодарности мислено или устно. Ето и няколко фрази, към които Луната ще бъде особено чувствителна: „Луна, много ти благодаря, че сложи толкова много пари в портфейла ми!“ „Луна, благодаря ти, че ми подари средства да сбъдна мечтите си!“ „Благодарност към теб, Луна, за изобилието, което внасяш в моя живот!“

Само от вас зависи да изберете думите и намеренията си според това, от което имате нужда и това, което ви подхожда най-добре в момента. Този ритуал при пълнолуние е прост и лесен за изпълнение. Можете да го извършите 24 часа преди пълнолунието или 24 часа след него.

Ритуал за намерения и желания: как да ги формулираме?

Ясно изразете желанията си! Подредете желанията си и ги облечете в ясни изречения. Вместо просто да пишете: „да бъда щастлив или богат“, опишете желанието си по-детайлно. С какво по-точно занимание искате да спечелите пари? Какви хора желаете да срещнете в живота си, за да сте щастливи?

Как да привлечем щастието - знаци и ритуали

След като определите своите желания, запишете ги на хартия така, че да се усети цялата надежда, вложена в тях. Докато пишете, си представяйте как вашите желания се реализират! Изговорете ги на глас. Бъдете сигурни в себе си. Не използвайте отрицателни думи или фрази. Не бива да завиждате или да таите негативни мисли, когато четете тези изречения. Изберете подходящия момент. Препоръчително е да заявите желанието си до 8 часа след пълнолуние. В случай, че това не е възможно, може също да изкажете своето желание до 48 часа.

Запазете своите бележки! Съхранете листа, който съдържа вашите желания; напишете и датата, на която сте ги изразили. Поглеждайте го от време на време, за да разберете дали има резултати! Този ритуал е за конкретни пожелания - тоест, да се използва, ако искате нещо конкретно.

А какво се случва след това? Възможно е магията да се изпълни до следващия лунен цикъл. Пълнолунието е идеалният момент за започване на нови начинания и дейности, така че вашата молба към Вселената е нужно да бъде отправена по това време. Дори и да не вярвате, ще бъдете изненадани от резултата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com