X
 
 

Загадка: Коя е истинската майка на детето?

7247 1
photo of Загадка: Коя е истинската майка на детето?
Снимка: 9gag

Тест за проверка на интуицията: Тестовете са полезни за развитието на нашите навици, те могат да разкажат много за личността ви, в процеса на решаване вие изпитвате своята интуиция.

Запомнете: решенията, които взимате всеки ден говорят много за вашия начин на живот и за това как гледате на околния свят. Погледнете картинката. Виждате две жени, те седят и се гледат една друга, докато в това време в центъра си играе дете. Всичко е много просто, отговорете на въпроса коя е истинската майка на детето? Помислете колкото е нужно, анализирайте и решете. Готови ли сте да узнаете истината?

Коя от тези жени смятате, че е омъжена? Отговорът е много интересен ...

Първото впечатление често е измамно, но от това не може да се избяга. Какво мислите, когато видите непознат. Първите минути на срещата ...

Ако сте избрали жената вдясно, значи сте направили грешен избор, както и 70% от останалите запитани. Вашият отговор говори за това, че имате впечатляващи способности, идеите ви са свежи, оригинални и привлекателни. Вие сте творческа личност, имате добро въображение. Умеете да слушате, както и да правите отлични предложения.

Приятелите ви се нуждаят от вас, защото в думите ви има много мъдрост и умеете да вдъхновявате този, който е паднал духом. Вие сте чувствителни. Може да се каже, че сте зрял човек и много целеустремен.

Коя е истинската майка на детето?

Колко момичета има на снимката?

Тази снимка се превърна в най-обсъжданата тема в социалните мрежи през последната година. На пръв поглед може да помислите, че виждате ...

Ако сте избрали жената вляво, поздравяваме ви – имате отлична интуиция. Само 30 % от тези, които са положили теста, са успели правилно да отговорят на въпроса. Вашият избор говори за това, че никога не се предавате, винаги търсите най-доброто решение на проблема и не се страхувате от препятствия, защото, преодолявайки ги, се развивате.

Стараете се във всичко да виждате позитивното, не се страхувате да рискувате и да променяте, макар че винаги предпочитате да анализирате всеки детайл, тъй като не искате да допуснете всички възможни грешки. Първо мислите, а после действате, като се стараете да не засегнете никого.

Инициативни сте, но понякога присъщият ви перфекционизъм взима връх, защото сте и взискателни. Знаете силните си страни и се опитвате да ги използвате пълноценно. Вие сте добър приятел, затова винаги се намирате сред приятели, които могат да ви се доверят и да разчитат на вас.

Правилният отговор: Жената вдясно седи с кръстосани крака, сякаш се защитава. Обикновено в процеса на игра детето се обръща с лице към майка си. Тези два признака виждаме и на картинката. Погледнете пак!

Изберете си стая и открийте истината за вас

Един лесен и бърз тест ще разкрие много за вашия характер и дори може извади на показ качества, които нямате представа, че притежавате....

източник: webmiastoto.com

Actualno.com

Етикети:

1 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
    Е хубаво, ама обикновено гърбът се пази от свои в животинското царство, защото му имат доверие.
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Бивш директор в БНБ е изтеглила пари от ...

Бившият ръководител на управление "Банков надзор" в БНБ и настоящ заместник-председател на Фонда за гарантиране на влоговете в банките ...

missing image
Роден е Елин Пелин

Кръщелното име на Елин Пелин е Димитър Иванов Стоянов. Роден е на 18 юли 1877 г., който е едно от единадесетте деца в семейството на Йо...