X
 
 
 

Загадка: Коя е истинската майка на детето?

5505 1
photo of Загадка: Коя е истинската майка на детето?
Снимка: 9gag
Тест за проверка на интуицията: Тестовете са полезни за развитието на нашите навици, те могат да разкажат много за личността ви, в процеса на решаване вие изпитвате своята интуиция.

Запомнете: решенията, които взимате всеки ден говорят много за вашия начин на живот и за това как гледате на околния свят. Погледнете картинката. Виждате две жени, те седят и се гледат една друга, докато в това време в центъра си играе дете. Всичко е много просто, отговорете на въпроса коя е истинската майка на детето? Помислете колкото е нужно, анализирайте и решете. Готови ли сте да узнаете истината?

Коя от тези жени смятате, че е омъжена? Отговорът е много интересен ...

Първото впечатление често е измамно, но от това не може да се избяга. Какво мислите, когато видите непознат. Първите минути на срещата ...

Ако сте избрали жената вдясно, значи сте направили грешен избор, както и 70% от останалите запитани. Вашият отговор говори за това, че имате впечатляващи способности, идеите ви са свежи, оригинални и привлекателни. Вие сте творческа личност, имате добро въображение. Умеете да слушате, както и да правите отлични предложения.

Приятелите ви се нуждаят от вас, защото в думите ви има много мъдрост и умеете да вдъхновявате този, който е паднал духом. Вие сте чувствителни. Може да се каже, че сте зрял човек и много целеустремен.

Коя е истинската майка на детето?

Колко момичета има на снимката?

Тази снимка се превърна в най-обсъжданата тема в социалните мрежи през последната година. На пръв поглед може да помислите, че виждате ...

Ако сте избрали жената вляво, поздравяваме ви – имате отлична интуиция. Само 30 % от тези, които са положили теста, са успели правилно да отговорят на въпроса. Вашият избор говори за това, че никога не се предавате, винаги търсите най-доброто решение на проблема и не се страхувате от препятствия, защото, преодолявайки ги, се развивате.

Стараете се във всичко да виждате позитивното, не се страхувате да рискувате и да променяте, макар че винаги предпочитате да анализирате всеки детайл, тъй като не искате да допуснете всички възможни грешки. Първо мислите, а после действате, като се стараете да не засегнете никого.

Инициативни сте, но понякога присъщият ви перфекционизъм взима връх, защото сте и взискателни. Знаете силните си страни и се опитвате да ги използвате пълноценно. Вие сте добър приятел, затова винаги се намирате сред приятели, които могат да ви се доверят и да разчитат на вас.

Правилният отговор: Жената вдясно седи с кръстосани крака, сякаш се защитава. Обикновено в процеса на игра детето се обръща с лице към майка си. Тези два признака виждаме и на картинката. Погледнете пак!

Изберете си стая и открийте истината за вас

Един лесен и бърз тест ще разкрие много за вашия характер и дори може извади на показ качества, които нямате представа, че притежавате....

източник: webmiastoto.com

Actualno.com

Етикети:

1 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Е хубаво, ама обикновено гърбът се пази от свои в животинското царство, защото му имат доверие.
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен Тази неделя не доверявайте плановете си. Запазете ги за себе си, тъй като все още не са готови да видят бял свят. Телец Тази не...

Мартин, който показва България на света: Аз съм авантюрист и пътешественик

Какво накара 23-годишен авантюрист да се върне у нас, след к...