Защо, ако някой ви е причинил страдание ще му се върне тъпкано

5406
Защо, ако някой ви е причинил страдание ще му се върне тъпкано
Снимка: iStock/Guliver

Няма правилен и грешен начин за живеене. Има живот, който всеки живее както намери за добре според характера и нравите, на които е бил научен. Каква е истината за човешкия живот? Че всичко, което направиш, се връща. Наречете го карма или както искате, но това е Вселенски закон, който е доказвал своята истинност безброй пъти.

Всеки човек е страдал в даден момент от живота си. Дали наранен от някого, или от собствените си очаквания, няма значение. В живота има върхове и падения, има и несправедливост, която всеки е изпитвал на гърба си. Може би ще получите нещо хубаво, когато най-малко очаквате или пък ще се случи точно обратното. Каквото е писано, това ще стане в живота ви.

Всеки е бил свидетел или потърпевш от провалите. Когато тъкмо мислиш, че нищо по-лошо не може да се случи и то се случва. Все пак и хубавите неща стават неочаквано. Истината е, че няма случайности, а всичко се случва, защото ние сме го предизвикали по някакъв начин. Дали с мисъл, дума или действие, ние сме виновни за хубавото и лошото, което ни се случва. И да, всичко в живота се връща.

Не са рядкост случаите, в които някой ви нарани, било то в любовта, приятелството или в по друг начин. В първия момент със сигурност искате този човек да изпита болката, която ви е причинил. Освободете се от този гняв, простете и бъдете сигурни, че човекът ще изпита на гърба си всяка несправедливост, която е правил. Вие обаче се освободете от негативните емоции, защото те не са здравословни за вашия живот.

Всичко в живота е енергия. Трябва да сте пълни с положителна енергия и да вибрирате на положителни честоти, за да привлече само това в живота си. Вие отделете време и усилия да работите върху себе си, върху собственото си израстване като личности.

Трябва да подхождате с доверие към Вселената и нейните дарове, част от които са отредени за вас, просто трябва да имате търпение да ги получите. Бъдете благодарни, позитивни и се отнасяйте с вяра към висшите сили. Те няма да ви пратят нищо, което да не успеете да преодолеете. Те знаят от какво имате нужда, какъв урок трябва да научите, какво премеждие ви трябва, за да научите нещо важно и каква награда би ви зарадвала. Ще ви пратят всичко, което заслужавате според живота, който водите. Така е с всички хора, така ще бъде и с вас. Вие просто вярвайте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com