Защо не бива да се влюбваме в хора от тази зодия?

15634
Защо не бива да се влюбваме в хора от тази зодия?

Никога не се влюбвайте в Овен, защото никога няма да премълчи ваш недостатък или грешка. Когато грешите, ще ви го каже. Когато се ядоса, ще вика на вас. Няма да държи на вашето удобство, а на своето собствено.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото винаги ще мисли първо за себе си. Може да изглежда егоистично, но в действителност хората от тази зодия просто се обичат. Знаят какво заслужават и никога няма да позволят на някой да ги изневери.

Зодиите, които винаги се влюбват в грешния човек

Любовта може да ви накара да правите глупави неща. Когато обичате някого, вие всъщност не забелязвате неговите недостатъци или несъвърш...

Никога не се влюбвайте в Овен, защото бързо се уморява от всичко. Не иска да ходи в един и същи ресторант седмица след седмица и да гледа един и същ филм всеки път. Харесва забързаният живот, заседяването и еднообразието плашат Овена.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото хората от тази зодия ще бъдат изключително честни с вас. Повечето хора си служат понякога с „благородни“ лъжи, но само те казват истината. И въобще не им пука колко трудно ти е да го чуеш.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото ще ви изтласка от зоната ви на комфорт. Винаги иска да опита нови неща - заведения, храна, приключения. Иска да изследва света. Иска да види всичко, което може да се види и да опита възможно най-много неща.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото никога нищо не им е достатъчно. Те винаги искат повече. Повече внимание. Повече привързаност. Още целувки. Те никога не са доволни. Те са в безкрайно търсене на щастие.

Какво се случва с живота ти, когато се влюбиш?

Хората често казват, че просто го знаете, когато сте влюбени. Едно е сигурно: тялото ви определено знае кога сте очаровани и показва ня...

Никога не се влюбвайте в Овен, защото обича да прави неочаквани, спонтанни неща. Ще ви се обади в два часа през нощта, за да ви каже, че отива на пътуване или че е решила да се гмурка. Овните са смели и обичат екстремни неща.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото ще ви подлуди с прилив на емоции. Когато е щастлив, не спира да говори. Когато е тъжен, няма да може да стане от леглото си. В чувствата на Овните няма „златна среда“ и всяко тяхно настроение се проявява изцяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com