Защо новолунието на 10 февруари е специално и как да сбъднете мечтите си?

1798
Защо новолунието на 10 февруари е специално и как да сбъднете мечтите си?
Снимка: Istock

Новолунието бележи настъпването на Новата година според китайския календар. Ерата на Зеления дървен дракон ни обещава нови възможности и духовно прераждане. Ето как можем да изживеем този ден правилно.

Преходът на Луната във фазата, когато става тънък месец, винаги е съпроводен с постепенно нарастване на умствените и физическите енергии. Следователно, всяко новолуние е чудесно време за започване на нови проекти, стратегическо планиране и разработване на планове за близкото бъдеще.

Но не бива да забравяте за несвършените дела от миналото, сега е моментът да си спомните за тях и да ги доведете докрай.  Новите запознанства ще бъдат успешни, но в отношенията с любимите хора е дошло времето да преосмислим някои неща. Можете да излезете от този етап или към по-дълбоко и по-близко ниво на връзка, или към етапа на раздяла.

Суперноволуние във Водолей на 10 февруари 2024 г. - какво ще се случи

Тъй като Луната изглежда по-ярка, енергията ще се увеличи и ще достигне своя връх в момента на пълнолуние. Но самият ден, 10 февруари, е по-добре да прекарате в тих размисъл и духовни практики.

Това, за което мислите през този ден, ще се увеличава през целия месец. Затова, според астролозите, опитайте се да поддържате чистота на мислите си, не се сърдете на никого и не влизайте в конфликти. Също така, няма нужда да бързате да започнете нещо на 10 февруари. Новолунието се пада в събота - ден, който е по-добре да посветите на завършване на стари проекти, отколкото на започване на нови.

Новолунието на 10 февруари попада в съзвездието Водолей. Луната в този зодиакален знак кара рационалната ни страна да започне малко да отстъпва място на света на въображението.

Времето е благоприятно за творческа и интелектуална дейност, но не изисквайте решителни действия или ясни отговори на въпроси от себе си или от своите близки и колеги.

Трябва да минат няколко дни, за да се разсее мъглата на илюзията и да можем отново да мислим и действаме рационално.

Единственото изключение от това правило са финансовите въпроси, особено свързаните с инвестиции и печалба. Те могат и трябва да се решават на новолуние, както и извършването на различни ритуали за пари.

Идващото Новолуние ще презареди тези 3 зодии с късмет!

Как да сбъднете мечтите си на магическото новолуние на китайската нова година на 10 февруари?

Трябва да се възползвате от времето на най-силно енергийно влияние на Луната като направите следното: изтеглете приложение за визуализация или съставете карта за желания със снимки.

Трябва само да качите снимки на желаните събития: страната, в която искате да отидете, щастливи двойки, двойки с деца, атрибути на изобилието, снимки на пари.

Също така е важно да намерите поне 10-15 минути, в които да останете сами, да включите успокояваща музика, да затворите очи и да визуализирате всички тези събития. Сякаш е краят на 2024 г. и поглеждате назад към вашата година. Тези две лесни практики определено ще сбъднат желанията ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com