Защо всяка жена има нужда от малка черна рокля в гардероба си?

3499
Защо всяка жена има нужда от малка черна рокля в гардероба си?
Снимка: iStock/Guliver

Всички модни експерти и известни личности казват, че малката черна рокля е необходима за всяка жена. Ако вярвате на тяхното твърдение, това облекло е в основата на оригиналния образ и универсално решение на вековния проблем "Какво да облека?". Тази статия ще ви помогне да намерите отговора на този въпрос, където ще анализираме основните характеристики на роклята, изобретена от легендарната Коко Шанел.

Защо трябва да си купите малка черна рокля?

Липсата на малка черна рокля в гардероба според модни експерти е истинска катастрофа, поне ако момичето има намерение да изглежда като истинска дама. Оригиналната концепция за използването и е да опрости процеса на създаване на визия, тоест достатъчно е да обуете подходящи обувки, аксесоари и можете да създадете идеалната визия. Нищо излишно и в същото време максимално разнообразие от възможности за това как можете да изглеждате - това е основното, което осигурява на този артикул постоянно висока популярност. Защо да харчите пари, усилия и много време, за да пълните гардероба си с всякакви дрехи, когато можете да впечатлите всички около вас, като облечете малка черна рокля?!

Нека разгледаме по-подробно тези характеристики, които превърнаха черната рокля в предпочитана от много съвременни дами:

- Неограничен брой опции за трансформация  - С помощта на дамска чанта, комплект бижута, обувки, шал и др. можете лесно да се превърнете от бизнес жена във фатална изкусителка и обратно. И това ще отнеме повече от 5-10 минути. Това е невероятно удобно, като се има предвид натовареният ритъм на живот и липсата на време за пълна промяна от дневна визия към вечерна.

Разберете как да не се наелектризира роклята Ви?

- Уместност във всяка ситуация – Черната рокля ще изглежда подходяща за бизнес обяд или пресконференция, до среща в шикозен ресторант или парти на яхта за милион долара.

- Удобство -  Разбира се, не всички модели могат да се нарекат удобни за носене, но традиционното облекло включва минимум елементи и е семпло, като същевременно ненатрапчиво помага на момичето да се държи като истинска дама.

- Разнообразие от вариации, сред които има идеален модел за собственичките на всеки тип фигура - Идеална е за жени с нестандартни форми, дребни красавици, високи или с не идеално прави крака. С помощта на такава рокля можете да скриете почти всички недостатъци, от едри бедра и липсваща талия до нулев размер на гърдите или изпъкнал корем. Между другото, дори бременните жени носят такива дрехи с удоволствие, за тях са създадени специални колекции, които не ограничават движението.

- Възможност да изразите собствената си креативност - В душата на всяка дама има желание да бъде уникална, а миниатюрната черна рокля ви позволява да постигнете това. Тъмният цвят е чудесен за всеки тип кожа и може да се комбинира както с топли, така и със студени тонове. Лесно можете да промените имиджа си и да демонстрирате своя характер, настроение и дори да повлияете на другите, например да привлечете вниманието на мъж, когото харесвате - само с помощта на малка черна рокля!

Как да носим маратонки с рокля?

Как да не сбъркате при избора на черна рокля?

За да направите правилния избор, обърнете внимание на следните точки:

- Не трябва да избирате напълно прилепнала рокля (тя ще подхожда само на собственичките на идеална фигура) - полуприлепнала версия със средна дължина изглежда много по-добре на повечето фигури;

- Дантелените модели са подходящи само за вечерни събития;

- Дължината на подгъва и ръкавите се счита за оптимална в онези места, където краката и ръцете изглеждат най-елегантни;

- Изборът на  черна рокля, която крие недостатъците ви, ще бъде успешен, тоест първо трябва да определите вида на фигурата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са 5-те езикаа на стреса и как да разбереш кой е твоят

6 причини, поради които никога не трябва да взимате котката и кучето си в леглото

Как да почистите ушите с пероксид: съвети, препоръки и правила

8 така наречени „здравословни храни“, които не са толкова здравословни, колкото си мислите

Как се пише: екзистенциален или екзестенциален?

4 причини защо се образуват мокри петна по тавана

Кои са най-големите реки извиращи от Пирин?

Как да научим кучето на хигиенни навици?

Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо

Колко захар е препоръчително да ядем дневно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com