Как да носим маратонки с рокля?

4733
Как да носим маратонки с рокля?
Снимка: CCC

Две любими неща на жените – рокля и маратонки. Първото, защото е символ на женствеността, а и е изключително красиво. Второто, понеже е страшно удобно и също така стилно. Но как да комбинираме тези си любими неща и да изградим съчетанието на рокля и маратонки? Е, ние ще ви покажем.

Какви маратонки ни трябват?

Когато избираме маратонки за рокля, трябва да имаме предвид някои неща. Общо взето обаче те са доста по-малко, отколкото консидерациите за роклята, която ще сложим с маратонките. Първият ни съвет тук е да не подбирате специализирани маратонки за различни активности. Да, знаем колко обичате маратонките си за тичане, но те вероятно няма да са най-доброто решение за роклята ви (естествено, в зависимост каква ще е тя). Тенис маратонките обаче пък са изключително подходящи. Такива са и по-елегантните маратонки от кожен плат, каквито можете да намерите в изобилие в ССС. Общо взето, в ССС ще намерите изключително богата гама от първокласни продукти, включително спортни обувки, които можете сигурно, бързо и удобно да си вземете, за да се порадвате съвсем скоро на новата си визия.

Каква рокля да изберем?

Както казахме, доста повече мисъл трябва да отиде за подбирането на роклята спрямо маратонките. На първо място, не взимайте строго елегантни рокли. За тях са резервирани високите токчета, ботушите (включително летните) и стилните сандали. Те биха стояли изключително неподходящо, ако ги комбинирате с маратонки, без значение от какъв вид са последните.

Вместо това потърсете ежедневните модели. Това е особено подходящо за лятото, когато на всяка крачка можете да срещнете красива рокля в ежедневен стил, която да е в тон със сезона. Търсете леки платове, може и с флорални, морски, животински десени и различни украшения като принтове, бродерия, дантела. Помнете, разбира се, че цветът и дизайнът трябва да се съгласуват добре с маратонките, с които смятате да носите своята рокля. Не комбинирайте елементи, които се противопоставят едни на други прекалено натрапчиво.

Освен това, за студените сезони, вълнените рокли могат да ви бъдат от помощ. Да, те също се съчетават много добре с различните видове маратонки, особено с кожените такива.

Що се отнася до дължината, най-добре е тя да е над коляното, под коляното или до средата на пищяла. Всичко по-дълго от това няма да стои красиво с маратонките ви, а и може да ги скрива. Затова следващия път, когато искате да сложите рокля с маратонки, изберете феерична лятна такава с дължина до под коляното, с лек флорален десен и светли цветове и ще забележите една изключително страхотна визия, която няма как да не ви е по сърце. Всичко това можете да постигнете със ССС, като те разполагат и с онлайн магазин, и с физически такива, за ваше улеснение.

Можем ли да добавим и чанта или раница?

Нашият съвет е да изберете дамската чанта, когато се колебаете между двете. Тя е най-подходящият избор, когато искате да носите аксесоар с рокля. Разбира се, ако все пак държите на раница, това също може да се постигне. Само че най-доброто ви решение тук би било да се спрете на такава от естествена кожа, чийто цвят и дизайн са в тон с роклята ви. Общо взето обаче комбинацията на чанта или раница към рокля с маратонки би била изключително успешно решение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно