Защо всяка зодия има нужда от питие точно в момента?

3883
Защо всяка зодия има нужда от питие точно в момента?
Снимка: iStock

Има дни, в които всичко, от което имаме нужда е едно питие. Дали ще бъде коктейл на плажа или бира с приятели, е без значение. Нужно ни е, за да се отпуснем и да останем насаме с мислите си. Безспорно едно питие от любимата ни напитка ще ни подейства облекчаващо или вдъхновяващо в зависимост от настроението, в което сме.

От какво питие имаш нужда днес според зодията?

Наздраве и консумирайте с мярка!

Овен - Коктейл

Чувстваш се изморен и имаш чувството, че не си си почивал от години? То е крайно време да отделиш малко време за себе си и да се почерпиш с един коктейл!

Телец - Едно голямо от любимото

Постигнал си завиден успех в кариерата и всичко се получава с размах. Трябва да го отпразнуваш! Не може постоянно да се работи и успехът няма да е такъв, ако не се полее. Сипи си едно голямо от любимото си питие и се наслади на момента.

Близнаци - Шотове

Обичате купоните и веселите компании. Ако се чувстваш стресиран през последните няколко дни, то въобще не задълбавай в проблемите, а излезе и се забавлявай с приятели. Няколко шота ще ти се отразят перфектно!

Любимата храна на всеки от зодиакалните знаци

Рак - Чаша хубаво вино

Може би нещата в семейството не са точно така, както трябва да бъдат. Направи си вкусна вечеря и си сипи чаша хубаво вино. Наслади се!

Лъв - Узо

Знаеш, че в близко бъдеще ти предстои нещо голямо и си нетърпелив. Чувстваш се изнервен и трудно удържаш възбудата си. Пусни се по течение и разпусни с едно узо и защо не малко диня.

Дева - Коктейл

Време е да събереш тайфата и да обсъдите последните случки. Отдавна не сте се виждали и то е страхотен повод да го направите. Отпразнувайте с няколко хубави коктейла и ще се почувствате много по-добре.

Везни - Бира

Не влагайте усилия там, където не ги оценяват и престанете да се самоизмъчвате с неща, които видимо не са по вашата част. Отворете си една студена бира и си пуснете нещо по телевизора!

Скорпион - Розе

Напоследък ви се е насъбрало много и имате нужда да отпуснете парата. Емоционални сте и опитайте да не се ядосвате прекалено много за щяло и нещяло. Отпуснете се на дивана и си сипете една чаша розе. Останете насаме с мислите си и много неща ще ви се изяснят!

5 зодии, чийто недостатък е импулсивното хранене

Стрелец - Джин с тоник

Иска ти се да бъдеш целогодишно на някой тропически остров с коктейл в ръка, но уви - не можеш да си го позволиш. Но за сметка на това може да пресъздадеш усещането! Намери време и изпий един джин с тоник!

Козирог - Водка с лайм

В момента си на гребена на вълната и искаш да го отпразнуваш. Направи го! Напълно го заслужаваш и няма причина да отлагаш празненствата. Сипи си една голяма водка и добави лаймче към нея за вкус! Почерпете се с любимите хора и не забравяйте да купонясвате.

Водолей - Уиски

Вие сте ценител на алкохола и може би сега е моментът да покажете това. Излезте с приятели на по чашка хубаво уиски и обсъдете нещата от живота. Имате нужда от това!

Риби - Текила

Крайно време е да си починеш малко и да се отърсиш от стреса и напрежението в живота. Шумен купон и няколко текили няма да ти навредят, но консумирай с мярка, защото на следващия ден може да ти бъде тежко!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com