Зодиакалните знаци, които ще са облагодетелствани от звездите през 2022 г

18446
Зодиакалните знаци, които ще са облагодетелствани от звездите през 2022 г
Снимка: iStock

Овен

Годината ще донесе на Овните значителна промяна във финансовото им състояние. Май ще бъде много светъл - бъдете внимателни в общуването с приятелите си. След юли внимавайте на пътя.

Телец

Особено силни промени ще засегнат Телците, родени от 29 април до 9 май, когато животът им може да се обърне на 180 градуса. Много добро време за вас ще бъде краят на май и юни. След лятната почивка Телците ще се наложи да се трудят усилено, за да спечелят пари.

Близнаци

Близнаците през 2022 г. ще могат значително да подобрят кариерата си и дори да помислят за започване на собствен бизнес. Можете да разчитате на късмет в края на юни и до 18 юли, както и на интересни запознанства.

Рак

През 2022 г. много Раци ще станат родители или баби и дядовци и ще отделят много внимание на децата и внуците си, а самотните Раци имат голям шанс да срещнат истинската си любов. Добро време ще бъде периодът от 18 юли до 11 август, когато другите ще могат да забележат вашата привлекателност.

Лъв

Кои зодиакални двойки ще доминират през 2022 година?

Понякога любовните комбинации между различните зодии дават интересно отражение. Двойките имат свойствата да постигат неща заедно, като ...

Някои от Лъвовете ще предпочетат кариера и ще се потопят в тази област, особено в периода от май до октомври. Тогава те не само ще могат да се оправят финансово, но и да направят добър пробив в кариерата си. Самотните Лъвове ще могат да се оженят. По-успешни месеци ще трите летни и септември, както и първата половина на октомври.

Дева

Особено успешни периоди за Девата са пролетта и последните два месеца от годината. Есента може да донесе важни промени в статуса и кариерата. Успех във финансовите дела за Девите се очаква през летните месеци, както и през септември и октомври.

Везни

Везните може би ще сменят работата или сферата на дейност. Най-успешните периоди за това са пролетта и ноември и декември. Ако имате бизнес, тогава обърнете внимание на летните месеци.

5 зодии, които ще забогатеят скоро

Това са петте зодии, които най-вероятно ще забогатеят тази година: 1. ДЕВА (23 август – 22 септември) Девата е един от знаците,...

Скорпион

Много Скорпиони ще се оженят. През есента Скорпионите трябва да бъдат много внимателни на пътя. Във финансовия сектор също трябва да внимавате да не загубите инвестициите си.

Стрелец

За Стрелците тази година ще бъде важна от гледна точка на подобряване на условията на живот и разширяване на семейството ви. От финансова гледна точка най-успешни ще бъдат януари, февруари, началото на март, ноември и декември.

Козирог

Зодиите, които сключват повече от един брак

Ето кои са зодиите, които сключват повече от един брак. Овен Овните са очарователни и привлекателни. Те не страдат от липса на вниман...

Ако все още стесами, тогава януари, февруари и началото на март могат да ви донесат важни лични познанства, а също така можете значително да увеличите финансовия си потенциал. Най-успешният период за вас е от януари до май, както и декември.

Водолей

За много Водолеи вниманието ще бъде приковано към семейството, както и към родителите, които може да се нуждаят от внимание. Въпреки това Водолеите ще имат време да спечелят добри пари, особено през първите четири и последните два месеца на тази година.

Риби

За Рибите тази година ще донесе големи възможности в кариерата и личните отношения. Много Риби ще мислят за преместване. Този въпрос ще бъде особено актуален през есента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com