Зодиите, които са най-добри във флирта

233765
Зодиите, които са най-добри във флирта
Снимка: iStock/Guliver

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате много по-лесно от колкото с някои от другите зодиакални знаци?

Ако сте от жените, които старателно проверяват коя зодия е един мъж и прочитат всичко за нея, за да знаят какво да очакват на първата среща, на правилното място сте.

Този ТЕСТ показва дали сте добри във флирта

Да привлечем вниманието на мъж, когото харесваме може да бъде истинско предизвикателство. Като цяло, сме свикнали с идеята, че именно ...

Ние ще ви кажем как флиртуват мъжете от различните зодии:

1. Овен - те са директни и не обичат да действат по план когато става въпрос за връзки. Те са страстни и атакуват веднага. Не обичат да увъртат и нямат време за губене. Ако искат да бъдат с вас, ще направят всичко възможно и ще дават всичко за вас.

2. Телец - те са любители на дългите и сериозни връзки, точно заради това флирта при тях е предпоставка за нещо сериозно. Ако Телец флиртува с вас, то той иска между вас да се получи нещо, не просто секс за една нощ.

3. Близнаци - обожават да флиртуват, а омайните думи са силната им страна. Могат да накарат всяка жена да ги хареса още след първия разговор. Винаги имайте едно на ум, докато слушате думите на Близнаци, защото само след миг може би ще флиртуват с друга.

4. Рак - те не са от зодиите, които обичат да флиртуват. Те се държат сякаш сте най-добри приятели, а всъщност имат. Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате много по-лесно от колкото с някои от другите зодиакални знаци? Ако сте от жените, които старателно проверяват коя зодия е един мъж и прочитат всичко за нея, за да знаят какво да очакват на първата среща, на правилното място сте. Ние ще ви кажем как флиртуват мъжете от различните зодии: чувства, които в един момент започват да демонстрират.

4-мата професионални свалячи на зодиака

Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им. Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайва...

5. Лъв - те са много големи джентълмени, които ще ви правят комплименти, но ще очакват от вас реакция. Ако им покажете интереса си, определено ще продължат да флиртуват. Всъщност те не са кралете на флирта, но привличат с присъствие и увереност.

6. Дева - те по-скоро са склонни да започнат флирта в социалните мрежи, където могат да се уверят, че имате общо бъдеще. След това може би ще ви поканят на кафе. Предпочитат да провеждат сериозни разговори, вместо да флиртуват.

7. Везни - едни от най-добрите флиртаджий в зодиака, който ще ви обсипват с подаръци. За тях флирта е цяло изкуство, което те владеят много добре. Ще ви накарат да се чувствате сякаш сте на седмото небе. Знаят точно как да ви спечелят.

8. Скорпион - те също са много добри във флирта. Не приемайте думите им за чиста монета, защото може би ще ви обяснят, че за пръв път обичат толкова силно, което всъщност не е така, разбира се. Имайте едно на ум, защото те са страстни и това може да ви подлъже, че обичат истински.

9. Стрелец - те са директни и действат бързо, точно както Овена. Бързо получават това, което искат, но в повечето случаи не успяват да се задържат до една жена за дълъг период от време. Те ще ви накарат да мислите, че са влюбени във вас, дори това да не е така.

5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура...

10. Козирог - те не обичат празните приказки и точно това е причината изобщо да не могат да флиртуват. Ако искат да са с вас за една вечер дори може би ще го кажат директно, но ако успеете да завъртите главата на Козирог, той ще направи всичко за вас.

11. Водолей - те флиртуват по един наистина интересен и занимателен начин. Не са типичните свалячи, по-скоро ще ви накарат да се пренесете в съвсем друга вселена и ще накарат светът ви да се завърти по-бързо. Те са изключително добри събеседници, с които можете да говорите с часове.

12. Риби - те са изключително романтична зодия, която ще ви накара да се чувствате като най-важната жена на света. За тях сексът не е главната цел, а играта преди това. Изпращането до дома, целувките пред вратата и погледите, докато сте някъде в тълпата- това е важно за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com