Зодиите, за които 2018 ще бъде най-щастливата

55653
Зодиите, за които 2018 ще бъде най-щастливата
Снимка: iStock/Guliver

1. Близнаци

(22 май - 21 юни)

Вашата позитивност и способност винаги да гледате от светлата страна на нещата е това, което ще ви предложи тази година. Вашата решимост да успеете е това, което ще накара мечтите ви да се сбъднат. 2018 ще бъде годината, в която ще привлечете всичко, което някога сте искали.

2. Везни

(23 септември - 22 октомври)

Не е тайна, 2017 не беше една от вашите години. Помнете ниските мигове на изминалата година, без да ги оставяте да диктуват текущата. Помнете кой е там за вас. И когато някой от миналото дойде да почука на вратата ви, наистина си помислете дали го искате в живота си. Вие ще бъдете най-щастливи тази година, защото ще бъдете верни на себе си и честни и лоялни, както винаги сте били, но това ще бъде годината, в която всичко това се връща при вас.

2-те зодии, които не могат без сeкс

Те са известни като богове на секса. Нищо не им е странно и не умеят да кажат „не“. Представяме ви трите зодиакални знаци, ...

3. Стрелец

(22 ноември - 21 декември)

2017 дойде с големи промени и може да сте се уплашили за това дали сте се справили достатъчно добре. И въпреки че има моменти, в които гледате назад, пазете очите си напред, защото пред вас има по-добри неща, отколкото всичко, което оставате на заден план. 2018 ще продължи да върви добре за вас, под формата на работа, в която сте добър, любов, която си заслужава, взаимоотношения, в които ви ценят. Само не забравяйте да оцените тези неща.

4. Лъв

(23 юли - 22 август)

Може би сте загубили нещо през 2017 г. Може би сте загубили някого. Може би сте се загубили, опитвайки се да се придържате към това, което отдавна е отишло. Добре е да живеете и да жалеете и да бъдете тъжни, но не позволявайте на себе си да живеете повече в миналото, отколкото в настоящето. Не заслужавате това. И макар 2017 да е дала много, 2018 ще бъде годината, в която всичко се променя в живота ви. Това ще се случи под носа ви и неочаквано. Един ден ще се събудите и ще осъзнаете, че имате всичко, което някога сте искали.

Големият хороскоп за ЛЯТО 2018 г.

Чакат ни много незабравими емоции до края на 2018 г. Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни сл...

5. Овен

(21 март - 20 април)

Да се ​​научите да изключвате негативните части на себе си ще бъде ключът към щастливата година. Няма да се случи за една нощ. И няма да се случи веднага. Но ако продължавате да работите върху това, ако продължите да се опитвате, щастието ще намери пътя си към вас. Просто трябва да осъзнаете, че много от причините не сме щастливи имат повече общо с начина, по който се справяме със себе си,от колкото с другите. 2018 ще бъде годината, в която ще поемете контрол над живота си.

6. Рак

(22 юни - 22 юли)

Ракът, заедно с Рибите, са най-любезните и най-внимателни знаци в зодиака. Ракът допринася много за живота на хората около него. Най-големият им недостатък е, че те са наивни и хората виждат това като възможност да се възползват от тях. Вашето най-голямо предизвикателство през новата година ще бъде да се научите да определяте границите си. Преди да се изгубите, давайки на всички това, което искат, не забравяйте, че е добре да определите приоритетите си и най-вече, да поставите себе си на първо място.

2-те зодии, чиито живот ще се преобърне през ЮНИ

Ще бъдете в стихията си този юни и всичко ще ви върви. Това се отнася само тези 2 зодии, които ще бъдат господарите на идващия месец. Е...

7. Дева

(23 август - 22 септември)

Една от по-силните черти на представителите на зодия Дева е, че са много наясно с това как тяхното настроение и отношение влияят на собственото им щастие и благополучие. Да знаят тези неща е плюс, но така Девите се хващат в един много порочен кръг на сравняване с другите, което ги кара да се чувстват сякаш не са направили достатъчно. Макар че те биха могли да практикуват позитивност, тяхната конкурентна и ревнива природа е това, което ги наранява. Най-доброто, което можете да направите през 2018 г., е да се опитате да се конкурирате със самите себе си и по този начин да вървите напред.

8. Водолей

(21 януари - 19 февруари)

След 2017 г. всеки, който ви познава, може да разбере защо може да не сте най-щастливият или най-положителен човек. Вие сте преживели нещата и сте водили битки. Има натиск, който вие и другите сте внушили в живота си. Хората питат дали сте щастливи и трябва да сте, но вие все още работите върху щастието си. Смятате, че ще бъдете щастливи, когато XYZ се случи, но дори и когато стигнете до там, вие непрекъснато ще достигате. Разберете, че щастието не е крайна дестинация, а пътуване.

Перфектните цветя за твоята зодия

Овен (21 март - 19 април): МАГНОЛИЯ Като първи знак на зодиака, ти представляваш новия живот и чистота. Но често сиготова за действия,...

9. Козирог

(22 декември - 20 януари)

Ако мислите твърде много за миналото, ще станете депресирани. Ако мислите прекалено много за бъдещето, ще станете разтревожени. През 2018 г. започнете да живеете в момента и оценете всичко, което имате точно сега.

10. Телец

(21 април - 21 май)

2017 г. беше годината, в която може да сте загубили хора. Казвате точно какво мислите, без да мислите за последствията от вашите действия. Въпреки че имате добри намерения и добро сърце, трябва да разберете, че това, което казвате, често засяга хората. Вашето предизвикателство ще бъде да добавите по-голяма позитивност към живота на хората около вас, а не да бъдете отрицателни и да клюкарствате.

Какво мислят за смъртта различните ЗОДИИ

Овен (От 21 март до 19 април) Вашият живот никога не престава да бъде интересен, но в същото време, спокоен. Прекарвате дните си в че...

11. Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Вие сте дълбоки, тъмни и емоционални. Не е нещо, което всеки може да разбере или да оцени. Затваряте се в себе си, защото мислите, че по-добре е така. Но всъщност тази изолация, която избирате, наистина причинява голямо нещастие. Уязвимостта ви плаши, но трябва да оставяте хората в живота си и във вашия свят, ако някога искате да създадете трайни взаимоотношения. Вашето предизвикателство през 2018 г. ще се доверява на хората повече, отколкото на самите вас.

12. Риби

(20 февруари - 20 март)

От всички знаци вие сте най-любезният и най-чувствителен. Чувствате нещата дълбоко, а това често е трудно. Виждате хората такива, каквито са, но вярвате и в това кои могат да бъдат. Обичате хората такива, но не изисквате тази любов обратно. През новата година, вашият основен приоритет трябва да бъде да започнете да поставяте себе си на първо място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com