X
 
 

Зодията, която ще се сгоди през АВГУСТ

59623 0
photo of Зодията, която ще се сгоди през АВГУСТ
Снимка: Pixabay
Има една зодия, за която е много вероятно да се сгоди през месец август. По всичко личи, че любовта е водеща при този знак не само през август, но и в първата половина на септември.

Ето и коя е тя...

ТЕЛЕЦ

Вашата връзка е много бурна и различна от всичко, които сте имали досега. Може и да не ви се вярва, но малките караници са напълно нормални за всяка една двойка на света. Едва ли предполагате, че нещата толкова бързо ще стигнат до годеж, но истинската любов не отлага и не познава страхове.

Може да имате малки колебания, това е напълно нормално, но със сигурност сте на етап от връзката си, в който любовта ви е наистина голяма и силна. Нямате нужда от повече време, за да мислите. Страхът от тази голяма крачка е съвсем нормален, иначе би значило, че изобщо не се вълнувате.

Най-важният съвет, който тази зодия не бива да забравя е, да не показва на целия свят тази новина, поне не и първите  няколко дни след щастливото събитие. Завистливите приятели са най-опасни, защото не очакваш от тях нищо лошо, а всъщност те изненадват с двуличието си.

Бъдете спокойни, време ви е за тази крачка!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...