Звездите за нея – жената Скорпион

6204
Звездите за нея – жената Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин. От нея постоянно лъха гордост, магнетизъм и самоувереност.

Това, за което трябва да направим поклон на жената Скорпион е, че винаги ще успее да ви убеди в обратното на това, в което сте вярвали до този момент. Мърка толкова беззащитно и глезено, че мъжете я вземат за едно безпомощно пухкаво котенце и...веднага падат в капана ѝ. 

7 горчиви истини за Скорпиона

Скорпионът може да ви дари с най-прекрасните или най-лошите спомени в живота ви и всичко зависи от вашето поведение. Представители...

 Момичето Скорпион може по майсторски начин да прикрие своето желание да властва и по брилянтен начин показва образа на жената, която е готова да я "водят за носа" навсякъде.

Мъжът, който успее да спечели нейното сърце, спокойно може да смята себе си за необикновен, изключителен. Любовта, с която тя ще го засипе, няма да има равна никъде другаде. ВНепрекъснато ще създава поводи за радост и ще ви бъде предана докрай. Дори да ви обземе за момент някаква апатия, тя пак няма да спре да се опитва да ви извади от безразличието.

Домът на тази жена винаги блести от чистота, изискано е подреден и е много уютно. Храненето се извършва в едно и също време. Ако понякога се случи, това да не е точно така, значи има някаква конкретна причина, която я вади от релсите за известно време и тя няма сили да упражни вродената си склонност за порядък и красота. За нея чистенето на дома не е тегоба, а е нещо средно между веселба и разтоварване. 

Жената Скорпион обича сигурността и уюта на домашния огън, но винаги е в готовност да тръгне с любимия, за да се заселят на ново място, ако от това зависи неговата кариера, например. Трудно ще се откъсне от нейния корен, но ще го направи в името на семейството. Едва ли би имало по-добра съпруга за един моряк или военен, а за политика е истински диамант. Тя може да разкрие всеки един човек и всяка една измама. Има убийствено точна преценка и много точно може да ви покаже от кой да се пазите и на кого да вярвате.

Защо Скорпионите са толкова трудни за разбиране?

Родени между 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са много интензивни хора.  Тяхната личност е особена - воден знак със силно из...

Страстта в тази жена е толкова необуздана, че понякога самата тя може да се удави в нея. Но когато дойде една истински житейска буря тя ще превърне трезвия си ум, желязната си непоклатимост и хладнокръвието си в спасителния за вас сал. Магията, която тя притежава, действа по необясним и тайнствен начин, но проницателните ѝ очи гледат винаги в правилната посока. Спор няма, че е малко опасна /понякога и повечко/, но за сметка на това наистина е магнетична и завладяваща!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com