Звездите за нея – жената Водолей

4608
Звездите за нея – жената Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Те са любопитни, интересни, енергични и не допускат да са ограничавани по никакъв начин. Жените Водолей са във вечно търсене на своята свобода и независимост. Появилите се на пътя им трудности няма да ги откажат, а ще стане точно обратното - те стават още по-силни и напористи по пътя към победата. В определени моменти са твърде емоционални, но нали в това се крие техния чар. Тези дами сякаш са от някоя друга група зодиакални значи, но това ги прави специални.

Жените от тази зодия природно са родени с всичко необходимо - амбиция, упоритост, специфични качества, интелигентност, за да бъдат истински лидери. Те изгарят от щастие, когато в ръцете им попадне дълъг списък с важни задачи за решаване. Ще вложат всичките си знания и енергия за да успеят да направят всичко по най-правилния начин. Умеят да мислят стратегически, изключително креативни са, могат добре да си подредят задачите по важност и отлично да планират ходовете си, по които ще "играят".

Най-добрите партньори за мъжете Водолей

Една интересна личност, която трудно може да се подчини на правилата. Освен в работата си, мъжа Водолей обича свободата и в любовта. С ...

Способни са да дадат свобода на своите подчинени дори в по-заплетени ситуации, защото много добре знаят, че само така те ще генерират добри идеи. Въпреки че тези жени са големи вдъхновители, има моменти в който могат да бъдат твърде врасни. Но няма идеален човек, нали така?

Представителките на този зодиакален знак са едни от най-интересните и интелигентни личности в целия зодиак. Тяхната енергия, която е като изригнал вулкан впечатлява всички около тях. Дори в най-мързеливите си периоди, те някак си пак успяват да постигнат невероятни резултати, като полагат минималния усилия за това. Стипендии докато учат, бързи издигане в компанията, в която работят - ето това са те!

Но това е само началото от всичко онова, което могат да постигнат в действителност, благодарение на интелигентността си. Постоянно са в търсене на нови знания, искат да са информирани за всякакви иновации. Искат да знаят всичко.

Когато им се наложи вземането на някакво важно решение, понякога могат да избързат. Това може да се случи изключително рядко, а в  последствие обаче преценяват отново всичко и поемат в правилната посока. За това и са предпочитани да бъдат поставяни на ръководни длъжности във фирми и учреждения. 

Звездите за него – мъжът Водолей

Мъжът Водолей е изключително великодушен човек, който винаги е отворен за общуване и живо се интересува от хората наоколо, като се опит...

Сексът е нещо като мозъчна афера за жената от този зодиакален знак. Всичко, което тя търси в спалнята си е... взрив и експлозия! Да, точно така. Тя търси мъжа, който да успее да я заслепи и завладее с брилянтен ум, а в същото време приятно да я изненада в чисто интимен план. Тази жена винаги е готова да поеме всякакви рискове, да експериментира непрекъснато. Така че, не бива въобще да се изненадвате, ако някой път ви се нахвърли и опита да ви съблазни на някое публично място, на което е твърде вероятно тези около вас да разкрият похотливите ви желания. С удоволствие тя може да писка да правите секс дори в гората. 

Жената Водолей има постоянна нужда от тръпка в секса, въпреки че има моменти, в които изпада в някаква "летаргия" и трудно може да я предразположите за това. Това си е нейна характерна черта от характера. Но когато тази летаргия отмине, във ваш интерес е да се постараете повече, защото ви очакват дълги часове страст и любов с нея.

Едно от много неща, което прави жената Водолей толкова интересна и специална и отношението ѝ към своите любими хора и близки приятели. Със сигурност сте забелязали, че тя едва ли ще допусне твърде близо някой, ако не е сигурна, че човекът отсреща може да и отвърне със същата верност и лоялност, която тя може да даде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно