X
 
 

Добруджанци се включиха в кампанията „Да изчистим България заедно“

3504 2
photo of Добруджанци се включиха в кампанията „Да изчистим България заедно“
Снимка: община Каварна
Кметът на Добрич Йордан Йорданов и екипът му също се включиха в кампанията „Да изчистим България заедно“, видя кореспондент на Actualno.com.

Рокери се събраха пред паметника на хан Аспарух в Добрич

С шествие по улиците на Добрич и поклонение пред паметника на хан Аспарух рокери отбелязаха 38 години от изграждането на най-високия па...

Приносът на общинските служители в разкрасяването на града е боядисване на оградните пана, отделящи градския парк от булеварда. Паната се освежават два пъти годишно – за националния празник Трети март и за Деня на Добрич – 25 септември, уточниха от общината.

Каварна също се включи в голямото чистене, съобщават от морската община. Кметът Нина Ставрева и служители от общинската администрация почистиха ул. „Добруджанка“ ,част от ул. „Българи“, както и обществените чешми в крайбрежната зона.

 

Кметът на Добрич се кандидатира за втори мандат

Кметът на Добрич Йордан Йорданов обяви решението си да се кандидатира за втори мандат. През следващите дни ще представи програмата, лис...

В инициативата се включиха много доброволци, които почистиха прилежащите площи около детските градини, училища, жилищни и административни сгради и междублокови пространства.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Добруджанци се включиха в кампанията „Да изчистим България заедно от Мафията ГЕРБ“
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Браво на кмета Йорданов! Превърна Добрич от град в девета глуха в най-европейския град на България!