6-те най-добри любовни комбинации между зодиите

150768
6-те най-добри любовни комбинации между зодиите

Никога не можем да знаем дали човекът до нас е човекът ЗА нас. Искаме всичко да ни е ясно още в самото начало и не ни се чака изобщо.

Все пак има някакъв начин донякъде да разберем дали с човека до нас ще имаме дълга връзка.

3-те най-властни и доминиращи зодии при жените и мъжете!

Тези, които доминират винаги се определят като неустоими, способни, красиви и изкусителни. Дали и вие сте сред тях? Хороскопа ще ви раз...

1. Телец - Дева

Тези двамата са чудесна двойка, тъй като телците са известни с това, че се радват на простите неща в живота. Това е чудесно допълнение към типичните представители на зодия Дева, които също като телците са нежни и обичат природата. И двете зодии са практични, до някаква степен материалисти и винаги постоянни. Те копнеят за семейство и стабилна връзка.

2. Риби - Рак

Тъй като Рак е воден знак, представителите на зодията са едни от най-нежните сред всички останали зодии. Винаги знаят кога да се отдръпнат, имат страшно добре развита интуиция. Същото важи и за зодия Риби, въпреки че на хората зодия Риби им е малко по-трудно да се обвържат. Раците им действат успокояващо и ги карат да усещат стабилност, което е добре дошло за тях.

5-те зодии, които ще намерят половинката си трудно

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще преобърне живота ни и ще ни направи щастливи... завинаги. Всички сме различни и при едни се ...

3. Стрелец - Овен

Твърдението, че ако си играеш с огъня, може да се опариш, важи с пълна сила за тези две зодии. Но този огън за тях е добре дошъл, докато те откриват и изследват, разделят и покоряват. Общи черти са оптимизмът, решителността и авантюристичният, безгрижен дух. Стрелците винаги искат да знаят какво следва, докато представителите на зодия Овен са малко по-спокойни и винаги готови да водят. Скандалите между тези две зодии могат да станат много грозни, но докато гледат в една посока и се разбират, всичко е прекрасно.

Кои са останалите перфектни любовни съвместимости в ЗОДИИТЕ четете в iwoman.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика