AVON и Ивет Лалова във вдъхновяващ тандем

28474
AVON и Ивет Лалова във вдъхновяващ тандем
Лекоатлетка №1 на Балканите ще бъде лице на една от най-успешните линии грижа за кожата на козметичния гигант

През 2012 г. козметичният гигант AVON ще работи в партньорство с най-бързата бяла жена в света и лекоатлетка №1 на Балканите – Ивет Лалова. Многократната европейска и републиканска шампионка ще представя една от най-успешните продуктови линии грижа за кожата за България. Очаква се красивата и харизматична спортистка да се включи в редица инициативи на компанията през годината.

Eстествената красота и обаяние на една от най-добрите български спортистки – Ивет Лалова, улесни много нашия избор за лице на най-новата линия грижа за кожата на AVON. Когато мислихме за вдъхновяващи жени, се сетихме за Ивет. Освен че притежава естествена красота и нестихваща енергия, която няма как да убегне, тя е и истински пример за успешна жена – млада, красива, динамична – точно в духа на марката. Със силното си присъствие тя доказва, че истинската красота идва отвътре. Затова за нас е истински комплимент да работим с Ивет”, сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за регион Дунав. 

Ивет, от своя страна, разказа колко близка до нейната същност чувства философията на Компанията за жени. „AVON е компания с дългогодишна традиция и съм много щастлива, че ще бъда част от успешната й история. Това е компания, посветена да вдъхновява жените по цял свят от толкова отдавна – независимо дали имаме предвид финансовата им независимост, борбата срещу рака на гърдата и домашното насилие или грижата за здравето и красотата. Много се вълнувам, защото основната ми роля сега ще бъде не само да бъда себе си, но и аз също да вдъхновявам българката да покаже своята естествена красота. Скорошната ми фотосесия във Варшава беше прекрасно изживяване и много се забавлявах, затова се надявам съвместната ни работа с AVON да бъде също толкова приятна”, сподели Ивет.

През ноември красивата българска лекоатлетка засне във Варшава своята първа ексклузивна фотосесия за продуктовата линия грижа за кожата. В нея AVON си партнира с най-добрите фотографи, гримьори, стилисти и експерти.

2011г. беше изключително успешна за Ивет Лалова. Най-добрата българска спринтьорка триумфира на 100м. на Диамантената лига в Осло и беше единствената европейка, която се класира за финал на световното първенство в Даегу. В края на годината Ивет заслужено беше обявена за най-добра лекоатлетка на Балканите. По време на награждаването тя заяви амбицията си да се класира за не един, а два финала на предстоящата през 2012г. Олимпиада и да допълни колекцията си от над 50 медала. Красивата българка получи номинация и в престижния конкурс „Жена на годината”, избрана за една от най-добрите спортистки, прославящи България по света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com